Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize

63 581 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Terasa
Parkování Garáž
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 107 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Mezonet
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
ID nemovitosti 6707
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prostorný mezonetový podkrovní byt, ke kterému náleží terasa, balkon, sklep i garáž. Plocha bytu se dle laserového přeměření pohybuje na hranici 107 m2 a je tvořen dispozicí 3+1, přičemž ho lze jednoduše přepracovat na 3+kk (takto byl koncipován v minulosti - staré fotky jsou k dispozici). Hlavní devizou je umístění v komorním cihlovém domě s nízkým počtem jednotek, který se nachází ve zcela klidné lokalitě pod Strahovem.

Výhled z 10 metrové jižní terasy není ničím stíněn a s pohledem do korun stromů skvěle koresponduje s mimořádně klidným charakterem lokality. Kolem domu takřka nulový provoz, žádné hluky produkující vlivy v okolí, a přitom zhruba 7 minut autem na Anděl. Výstup na terasu navazuje na pokoj, který je schodištěm propojen s horním podlažím. To je rozděleno na dvě sekce - hlavní ložnici a šatnu. Souhrnná výměra je pak 36 m2. Berte však, prosím, na vědomí, že ačkoliv je toto využití původní půdy zkolaudované (2006), není dosud přičleněno k jednotce prohlášením vlastníka.

Spodní podlaží pak dále tvoří dvě ložnice. První u terasy ze zkoseným stropem (13,6 m2) a druhá s výstupem na balkon (4,4 m2), jejíž plocha je 14,8 m2. Tato ložnice původně nebyla a byla vytvořena příčkou mezi kuchyní a tehdejším obývacím pokojem. Kuchyně s jídelnou je propojena s prostornou chodbu, ze které je vstup na oddělenou toaletu a koupelnu se sprchou. Vytápění je řešeno vlastním novým plynovým kotlem.

K bytu také náleží sklep (1,6 m2) a velkým benefitem je pak vlastní garáž (dvě stání za sebou, k bytu patří přední stání - zadní se využívalo jako studio). Parkování je však bez potíží možné i na ulici, ve které opravdu takřka neexistuje provoz. Ulice je totiž bokem mimo vytěžované tahy a tvoří pouze přístup rezidentům, kteří bydlí v okolních menších bytových domech či vilkách. Více o tomto bytě se dozvíte na webu, který vám rád na vyžádání zašlu (plánek, podklady k půdě, poplatky a podobně).

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (148)
small left
small right