Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

890 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Kateřina Knotková

3 905 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení 23. ledna 2024
Plocha zastavěná 196 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 19062
Plocha užitná 196 m²

Popis nemovitosti

Tato výjimečná luxusní vila spojuje sofistikaci a pohodlí a její poloha je dokonale vybrána tak, aby vám nabídla panoramatický výhled na oceán.
Rozlehlá terasa vás láká k odpočinku a užívání si výhledu na oceán při večerním grilování s rodinou a přáteli. Interiér vily je skutečnou oázou světla a prostoru, díky velkým posuvným oknům, která propouštějí dostatek přirozeného světla a vytvářejí neustálé spojení s okolním světem. Moderní otevřená kuchyně s nejnovějšími spotřebiči, obývacím prostorem a jídelnou vytvářejí ideální prostředí pro společné chvíle s rodinou a přáteli.

V horním patře vily najdete tři zařízené ložnice s použitím kvalitních materiálů, dvě moderní koupelny a další terasu. Bývalá garáž byla přestavěna na pokoj pro hosty o rozloze 53,26 metrů čtverečních, který nabízí veškerý komfort a soukromí. Na tomto patře vily je také prostorná skladovací místnost. Dále vila nabízí soukromý vyhřívaný bazén, čištěný šetrným způsobem pomocí hořčíku, poskytuje zábavu a relaxaci během slunných dní. Celý prostor je plně klimatizován.

Vila se nachází v oblíbené, ale zároveň klidné oblasti Arona ve městě Chayofa. Zde naleznete veškeré potřebné vybavení, včetně restaurací a supermarketů. Dálnice TF-1 je vzdálená pouhých 5 minut jízdy autem a letiště TFS jen 13 minut jízdy. Pokud hledáte rodinnou zábavu, doporučujeme návštěvu Jungle parku nebo Monkey parku, které jsou vzdáleny jen 10 minut jízdy od vily. Nakupování v nákupním centru Siam Mall a návštěva nejvyhlášenějšího aquaparku světa jsou dosažitelné během 8 minut jízdy autem. Pokud toužíte po větším společenském vyžití, můžete se vydat do Las Américas nebo Los Cristianos, což je také jen 8 minut jízdy autem. Nenechte si ujít tuto investiční příležitost!

V případě zájmu o nemovitost nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right