Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

25 900 000 Kč

  • 136 Kč za m²
  • Včetně provize RK a všech poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Daniela Šilhová

113 648 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Plocha celková 190 028 m²
ID nemovitosti 367622
Plocha užitná 190 028 m²
Datum vložení 16. června 2023

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji jedinečný ucelený soubor pozemků v katastru obce Čejov/Hadina na Humpolecku o celkové rozloze 190.028 m2. Pozemky leží na samotě uprostřed krásné přírody. Na stavebních pozemcích o rozloze 4.369 m2 (v územním plánu vedeno jako plochy smíšené obytné venkovské) stojí budova historického mlýna s dalšími zemědělskými stavbami; mlýn je v katastru zanesen pod jménem původních majitelů a je také znám jako mlýn „U Vlků“. K mlýnu vede vlastní přístupová cesta, je obklopen širokým spektrem pozemků různého typu (trvalý travní porost, orná půda). Mlýn v původním stavu je určen k celkové rekonstrukci a vybízí k zachování autentických prvků. Elektrická přípojka je zavedena. U mlýna je chovný rybník obklopený vzrostlými stromy, jehož rozloha činí 50.699 m2. Součástí pozemků je také les o rozloze 10.962 m2.

Nemovitosti se nachází na samotě za obcí Čejov/Hadina. V Čejově je škola i školka, je zajištěna autobusová doprava. Nedaleký Humpolec s ucelenou infrastrukturou je dobře dostupný, vzdálený od Čejova přibližně 3 km.

Jestliže toužíte po klidu v místě s výrazným geniem loci, máte jedinečnou příležitost k nákupu tohoto unikátního souboru pozemků s pestrými možnostmi využití. Pro více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vyjít vám vstříc!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon