Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

10 500 000 Kč

  • 16 179 Kč za m²
  • včetně provize RK a všech poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Daniela Šilhová

46 073 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 649 m²
ID nemovitosti 375410
Plocha užitná 649 m²
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek v ulici Ke hrádku v Praze 4 – Kunraticích, který lze dle Územního plánu využít ke stavbě rodinného domu.

Stavební pozemek je situován v krásném prostředí horní části Kunratic, jež umožňuje pohodlné bydlení přímo u Kunratického lesa (docházková vzdálenost) a přitom má výborné spojení do centra Prahy (na metro Chodov či Roztyly je možno se dopravit za pár minut autobusem, jehož stanice je poblíž). V dosahu je veškerá občanská infrastruktura – lékařská péče, školy (Chodov, Kunratice). Lokalita poskytuje také dobré zázemí pro sportovce (např. badmintonové a tenisové kurty). Dalším benefitem pozemku je blízká poloha největšího českého obchodního centra Westfield Chodov s mnoha restauračními zařízeními a multikinem.

Pozemek v současné době nemá vyřešenou přístupovou cestu (detailní informace budou poskytnuty na vyžádání). Tato skutečnost je v kupní ceně patřičně zohledněna, jedná se tedy o jedinečnou investiční příležitost – cena pozemků v této lokalitě se běžně pohybuje v násobně vyšších relacích.

Hledáte-li stavební pozemek v krásném prostředí a přitom se snadnou dostupností centra Prahy nebo skvělou investiční příležitost, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti