Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Tomáš Kocman
1 hlas

10 487 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 53 m²
ID nemovitosti 388022
Plocha celková 401 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji zcela vybavenou cihlovou rekreační chatu ev.č. 217 v nádherné rekreační oblasti Dřevce s výhledem na České středohoří v okr. Litoměřice. Zastavěné plocha chaty je 53 m2, celková užitná plocha chaty je 85 m2, výměra zahrady je 401 m2. V suterénu chaty se nacházejí sklepní prostory 6,6 m2, dílna 7,9 m2, suché WC 1.7 m2 a další úložné prostory. V I.NP se nachází prosklená veranda 8 m2, kuchyně 5,9 m2, koupelna 3,9 m2, obývací pokoj 14,3 m2a schodiště do podkroví. V podkroví se nachází velký otevřený prostor sloužící jak ložnice 33,5 m2. Chata disponuje velkou terasou 7,65 m2.
Elektřina je dispozice jak 230 V tak 400 V, rozvod pitné vody není v chatě řešen - pitná voda je zajišťována systémem Rosana a také z nedaleké studny (cca 40 m2), užitková voda je řešena svody ze střechy chaty. V suterénu chaty je umístěno suché WC, avšak nově je k dispozici chemické WC přímo v koupelně. Chata je ve velmi dobrém stavu, zánovní plastová okna, krbová kamna, chata je prodávána včetně komplet zařízení - a to vč. nové varné indukční desky zn. Hyundai, mikrovlnné trouby zn. Samsung, chladnička zn. Philco, rychlovarná konvice a dalšího zařízení a náčiní pro údržbu zahrady ( sekačka a další ).
Chata je umístěna na opravdu krásném místě ve vyhledávané lokalitě slunného jižního svahu v rekreační oblasti obce Dřevce, které skýtá a nádherné výhledy do širokého okolí Českého středohoří vč. výhledu na zříceninu hradu Hazmburk.
V případě zájmu o prohlídku neváhejte a přijďte načerpat opravdu nádhernou atmosféru krásného prostředí a klidu tohoto místa.
Cena je konečná, bez dalších poplatků - tedy včetně provize pro RK, právních služeb včetně advokátní úschovy i podání návrhu na převod vlastnického práva!
Pomohu Vám případně i se ziskem férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.
Pro bližší informace jsem pro Vás k dispozici na uvedeném telefonním čísle.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right