Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mičková Michaela

26 284 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti N50433
Plocha užitná 175 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 15 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Hledáte-li rodinný dům k bydlení pro větší rodinu, případně nemovitost jako investiční příležitost ..., tak tato nabídka by mohla být právě pro Vás.

Exkluzivně nabízíme ke koupi hezký rodinný dům v žádané lokalitě v Chrastavě, v Nádražní ul. Dům byl postavený ve 30-tých letech min. století. V průběhu let bylo provedeno několik úprav (přístavby a rekonstrukce). Dům má velmi příjemnou atmosféru, je útulný, prostorný a nabízí spoustu variant využití.

Dispozice: v přízemí se nachází 2 bytové jednotky (1+1 s příslušenstvím a 2+1 s příslušenstvím). Každá bytová jednotka má samostatný vchod a samostatné technické zázemí (elektro, topení, vodu, plyn). V patře se nachází bytová jednotka 3+1 s příslušenstvím, která je rovněž se samostatným vstupem a samostatným techn. zázemím. Z tohoto bytu se vchází na velkou, prostornou půdu, kterou lze využít na další obytné místnosti a z celého prostoru tak může vzniknout krásný mezonetový byt. Bonusem k tomuto bytu je prostorná terasa (35 m2) na kterou se vchází z kuchyně. Terasa plnohodnotně nahrazuje zahradu. Bytové jednotky v přízemí jsou po částečné rekonstrukci. Je tedy výhodou pro kupujícího, že si modernizaci prostorů může provést dle vlastních představ.

Na základ domu navazují přístavby, které lze využít jako úložné prostory. Jedná se o menší úložný prostor (sklad, sklep). Dále dílnu 31 m2 a garáž 16 m2. Dílna je ideálním prostorem k různorodé činnosti (výroba, sklad, provozovna), má samostatný vstup, okno. Garáž se dvěma vjezdovými vraty rovněž nabízí vícero využití.

Dům se nachází v okrajové části obce, v obytné a komerční zástavbě, v docházkové vzdálenosti k veškeré občanské vybavenosti. Do centra města je pěší chůzí cca 10 minut.

Koupi tohoto domu Vám vřele doporučuji jak pro vlastní bydlení (spojené případně s podnikáním), tak i jakou vhodnou investiční příležitost (na pronájem). Dům s terasou splňuje veškeré nároky příjemného a pohodlného bydlení.
Město Chrastava je v posledních letech oblíbenou lokalitou s velmi dobrou dostupností do Liberce.

Pokud by si nový vlastník chtěl udělat úpravu interiéru, přikládáme do inzerátu pár návrhů pro inspiraci.

Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme, na míru připravíme a najdeme nejlepší možné řešení od veškerých bank na trhu.

V případě zájmu o další informace, případně domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mičková Michaela
Mičková Michaela
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mičková Michaela
Mičková Michaela
zobrazit telefon