Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 498 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

32 901 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 132 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 164 m²
ID nemovitosti 60722
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Luxusní novostavba rodinného domu v malebné a žádané lokalitě poblíž lázeňského města Teplice. Tento exkluzivní dům, který je součástí prestižní Rezidence Košťany, může být Vašim vysněným domovem.

Dům s dispozicí 4+1 a užitnou plochou 132 m2 nabízí dostatek prostoru pro komfortní a bezstarostné bydlení. Najdeme zde prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, tři ložnice, dvě moderní koupelny (jedna s vanou a WC, druhá se sprchovým koutem a WC), praktickou chodbu, garáž a krásnou terasu. Díky francouzským oknům je interiér příjemně světlý a vzdušný.

Nemovitost je postavěna s maximálním důrazem na pohodlí a kvalitu. Použity byly pouze špičkové materiály, jako jsou například velkoformátové dlaždice z Itálie a elegantní lišty z Belgie. Vytápění je řešeno podlahovým topením, k dispozici je klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku, což zajišťuje velmi nízké náklady na bydlení. Bezpečnostní systém je samozřejmostí.

Rezidence Košťany nabízí vlastní školku a pekárnu a je zajištěna 24/7 ostrahou v oploceném areálu s kontrolovaným vjezdem. Teplice jsou vzdáleny jen 10 minut jízdy autem, Praha pak 50 minut.

Developer nabízí možnost instalace nové fotovoltaiky, kvalitního kuchyňského nábytku či kompletní vybavení domu. Cena je včetně dokončení na klíč a kolaudace se plánuje už v prosinci tohoto roku! Každý dům v Rezidenci Košťany disponuje vlastní terasou nebo zahradou.

Tento luxusní dům je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci moderní architektury, funkčnosti a komfortu v krásném rezidenčním prostředí.

V Rezidenci Košťany máme pro Vás připravené i další nádherné nemovitosti. Kontaktujte mě, rád Vás osobně provedu tímto jedinečným projektem!

Cena platí při splnění podmínek developera.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon