Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

750 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

3 291 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11040
Plocha celková 1 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
Datum vložení 29. února 2024
Plocha užitná 274 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 130 m²

Popis nemovitosti

Pouhých několik minut jízdy od Novigradu se nachází samostatný dům o celkové užitné ploše 274 m2, který se rozkládá přes přízemí a první patro. Přízemí se skládá z moderně vybavené kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, jedné ložnice s koupelnou, sauny, technické místnosti/sklepa, hostinského WC a prostorné venkovní kryté terasy o rozloze 55 m2. V prvním patře jsou tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, přičemž dvě z nich mají společnou terasu a třetí má vlastní. Terasy v prvním patře jsou také prostorné, o plochách 30 a 16 m2.

Teplota se reguluje pomocí tepelného čerpadla, které využívá ventilokonvektory a podlahové vytápění ve všech koupelnách.

Opravená středomořskými rostlinami tato prostorná oplocená zahrada o rozloze 1200 m2 nabízí mnoho vybavení, jako je velký vyhřívaný vířivý bazén o rozměrech 54 m2, slunečník, výše zmíněná krytá terasa s jídelním stolem a grilem. Trávník má vestavěný systém zavlažování a na pozemku je místo pro tři automobily. Dům je postaven z kvalitních materiálů a dobře izolován, což přispívá k velmi nízké spotřebě energie na vytápění/chlazení.

Nemovitost se nachází v oáze klidu obklopené přírodou a je ideální díky blízkosti potřebných zařízení, jako jsou obchody, restaurace, pláže a další.

Novigrad je oblíbenou turistickou a gastronomickou destinací. Oživují ho typické istrijské úzké uličky, staré kostely, paláce a hradby. Nedaleko od Novigradu najdete prvotřídní vodní park Istralandia a ornitologickou rezervaci Antenal-Mirna, kde můžete pozorovat ptáky uprostřed dechberoucí přírody. V okolí najdete mnoho cyklistických stezek, vinných tras a cest oleje z oliv. Novigrad se nachází na vynikajícím místě, odkud lze plánovat jednodenní výlety a objevovat města a vesnice na pobřeží i ve vnitrozemí.





Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti