Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 499 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Nechutný

37 293 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
ID nemovitosti 5178
Plocha užitná 245 m²
Datum vložení před 14 dny
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme kompletně zrekonstruovaný rodinný dům (dokončení rekonstrukce v roce 2023) o dispozici 4+1 o celkové ploše 245 m2, který se nachází v centrální části města Varnsdorf.
Parcela je o celkové velikosti 1.218 m2 ( 130 m2 zastavěná plocha, 1088 m2 zahrada s vlastní příjezdovou cestu k domu.

Dvoupodlažní dům je dispozičně řešen: 2+1 přízemí a dva pokoje v podkroví.

V přízemí se nachází moderně zařízená kuchyně s novými spotřebiči Bosch a velkým prostorem na jídelnu, dva pokoje, vhodné pro obývací pokoj, pracovnu nebo hostinský pokoj pro vaše návštěvy. Obývací pokoj je vybaven krbovými kamny ABX z Masteku. Dále je v přízemí moderní koupelna s walk-in sprchovým koutem, vanou, WC a bidetem, umyvadlové a sprchové baterie značky Grohe, elektricky vyhřívána podlaha.

Ve druhém podlaží jsou k dispozici dvě samostatné místnosti, které jsou svou dispozicí a neprůchodností ideální pro vytvoření útulných ložnic, chodba se schodištěm a další koupelna. V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta a bidet, umyvadlo se skříňkou, elektricky vyhřívaná podlaha a příprava pro pračku a sušičku.

Dům je částečně podsklepený, sklepní prostory jsou zároveň využívány částečné pro technické zázemí domu, je zde instalován plynový kondenzační kotel a bojler na TUV.

V celém domě je na podlaze položena dubová podlaha na chodbách a v koupelnách dlažba. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel. V celém domě je centrální termostat s regulací jednotlivých místností. Ohřev vody zajištuje boiler s cirkulací TUV (ihned teplá voda).
Odpad je sveden do městské kanalizace, napojení na městský vodovod. Okna plastová, žulové parapety, žaluzie na všech oknech, střecha kanadský šindel, nový vyvložkovaný komín, rozvody internetu a satelitu po celém domě, zateplení domu polystyrenem tloušťky 16-20 cm a fasádou včetně plechových podhledů.

Okolí domu je dokončené – žulová dlažba na parkování 8 aut (cca 250 m2), oplocení pozemku, fasáda včetně plechových podhledů. Kolem celého domu a včetně přijezdové cesty je instalováno elektrické automatické osvětlení s nočním snímačem, vlastní kamenná studna 10 m hloubka.

Ve městě se nachází základní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti – škola, školka, městský úřad, lékaři, poliklinika, pošta, dětské hřiště a sportoviště, supermarkety, restaurace, autobusové nádraží (5 minut pěší chůze).
Za zmínku také stojí, že se nemovitost nachází na dosah Národního parku České Švýcarsko a Lužických hor, kde okolí skýtá nádhernou přírodu s možností letního i zimního sportovního vyžití.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit