Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 2 720 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Velemínský

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti KP011840
Plocha pozemku 2 552 m²
Datum vložení před 22 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Pozemky se nacházejí v jihozápadní části města Liberce, za jeho širším centrem a rychlostní komunikací č. 35, v městské části Františkov, mezi ulicemi Nová a Stromovka. Tvoří příjezdovou a manipulační plochu v areálu 75 řadových garáží a částečně městskou zeleň. Jsou převážně rovinné s povrchem z obalované živice, bez podkladových vrstev. Původní zpevněná plocha je značně narušená, s velkými výmoly a rozdrobená. Pozemky parc.č. 45/4, parc.č. 76/53 mají travnatý povrch, svým charakterem tvořící městskou zeleň bez údržby. Část pozemku 76/2 směrem k ulici Stromovka je v prostoru za garážemi svažitá s travnatým povrchem a náletovými dřevinami bez údržby, svým charakterem tvořící městskou zeleň. Výměra této části pozemku (zeleň) byla odměřena z dálkového nahlížení do KN a činí 657 m2 z celkové plochy pozemku. Výměra plochy před garážemi činí 690 m2

Přístup k pozemkům je z ulice Nová a dále přes pozemky parc.č. 8433/3 a parc.č. 844/25, které jsou ve vlastnictví jiného vlastníka. Příjezd a přístup přes tyto pozemky není nijak právně ošetřen, např. věcným břemenem. V místě jsou v dosahu kompletní inženýrské sítě, pozemky jsou připojeny pouze na elektro. Okolí sestává ze zástavby bytových domů, objektů občanské vybavenosti a průmyslových areálů. Dle územního plánu města Liberec se pozemek nachází ve funkčním využití ploch SM – smíšené obytné městské.
Liberec X-Františkov je místní částí spadající pod obec s pověřeným obecním úřadem Liberec a leží asi 91 km severovýchodně od hlavního města Prahy, se kterým je spojen komunikací R10 resp. R35. Město leží blízko trojmezí státních hranic s Německem a Polskem, je statutárním městem a také sídlem Libereckého kraje. Území města je rozčleněno na 33 čtvrtí, z nichž 32 spravují přímo orgány města a jednu městskou čtvrť spravují orgány Městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou, který je vyčleněn jako samostatný městský obvod. Městské čtvrti se tradičně číslují římskými číslicemi. Ve městě je kompletní občanská vybavenost. Doprava je zajištěna MHD a dále vlakové a autobusové spoje.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Velemínský
Ondřej Velemínský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Velemínský
Ondřej Velemínský
zobrazit telefon