Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Zdeněk Čermák

Zdeněk Čermák právě teď nabízí 3 nemovitosti

Prodej bytu 3+1 81 m² Ústí nad Labem, Jindřicha Plachty

Prodej družstevního bytu 3+1 v Ústí nad Labem - Mojžíř. Nabízím Vám prostorný byt o výměře 81m?, který se nachází v panelovém domě na ulici Jindřicha Plachty. Byt je umístěn na 3. podlaží ze 7. K bytu náleží balkon, ideální pro odpočinek s výhledem na okolí, a také sklep, který zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tato nemovitost je skvěle dispozičně řešená, nabízí dostatek prostoru a světla pro

Doporučeno včera

Prodej stavební parcely Bystřany

Nabízím Vám prodej slunného pozemku určeného k bydlení. o výměře 3430m?, v obci Bystřany u Teplic. Na hranici pozemku se nachází el. přípojka. Velikost pozemku Vám zajistí vše co budete na své spokojenosti potřebovat. budu se na Vás těšit při prohlídce. Pro více informací mě kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 57 m² Most, tř. Budovatelů

Nabízím Vám byt 2+1 o celkové užitné ploše 57m?, v ulici tř. Budovatelů, město Most. Tento byt je vhodný jako investiční příležitost. Veškerá občanská vybavenost se nachází nedaleko bytu, zároveň se v blízkosti bytu nachází krásný park či autodrom. Pro více informací mě kontaktujte. Budu se těšit při prohlídce bytu.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace