Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 690 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Hořáková

24 967 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 2291
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 61 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte-li prostorné a světlé prostory k bydlení, máme pro vás ideální řešení. Ve výhradním zastoupení majitele přinášíme byt 2+1 o velikosti 61m2.

Byt se nachází ve 2.np cihlové budovy na ulici Musilova. Dispozice bytu skýtá prostornou vstupní chodbu, odkud jsou přístupné všechny další místnosti. Dva samostatné prostorné pokoje s širokými okny orientované na východ jsou neprůchozí, rohový pokoj je obklopen okny na dvou stranách, díky čemuž je prostor plně zalitý denním světlem. V obou těchto pokojích najdete klasické dřevěné parkety, které v případě rekonstrukce unikátně doplní prostor, aktuálně zakryté plovoucí podlahou nebo kobercem.

Prostorná kuchyně je plně zařízena, zde a v chodbě je na podlaze položeno lino. Koupelna s velkou rohovou vanou, umývadlem a žebříkovým radiátorem je světlá díky vstupu na balkon. WC je odděleno, zároveň zde najdete praktický úložný prostor na všechny úklidové nástroje,

Díky své dispozici je byt vhodný jak pro rodinu s dětmi, tak jako investice pro budoucí pronájem. Nábytek v bytě bude vystěhován, ale dle potřeb nového majitele je možné některé vybavení zanechat. Dům má energetickou náročnost D.

Skvěle umístěná lokalita bytu nabízí klid a přírodu v podobě cyklostezky kolem řeky Svitavy, vzdálenou 1 minutu od domu. Tudy se dostanete až do nově postaveného areál Nové Zbrojovky s kavárnou, restaurací nebo dětským i sportovním hřištěm. Tramvaj č. 4 (zastávka Vozovna Husovice) vás dostane na Hlavní nádraží za 10 minut. Parkování je možné kdekoliv kolem domu v modrých zónách - v jednosměrce přímo vedle domu, nebo v okolních ulicích.

Náklady na bydlení činí měsíčně cca 6.000 Kč, v bytě je plynový kotel, který vše vytápí, takže si vždy můžete regulovat topení dle svých potřeb. Uvedená kupní cena je konečná, zahrnuje právní servis i vše další.

Pokud už si sami sebe představujete v těchto světlých pokojích, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Hořáková
Barbora Hořáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Hořáková
Barbora Hořáková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti