Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 750 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Libuše Marková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

11 663 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26790
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 57 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 9 hodinami
Plocha celková 57 m²
Patro 4.
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 57 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Reality 11 Vám zprostředkují nově zrekonstruovaný nadstandartní byt 2+1, 57m2 se třemi lodžiemi. Nachází se v 5. podlaží panelového domu. Byt je v družstevním vlastnictví, lze převést do OV (anuita splacena), lze financovat hypo. Převod do OV pomůžeme klientovi zajistit.

Celý byt vkusně a kvalitně zrekonstruován v kombinaci moderního interiéru a přírodních barev a materiálů. V bytě nyní probíhá kompletní rekonstrukce - nové elektrorozvody dle směrnic EU, voda v plastu, nové omítky, zděná koupelna s vanou. Po celém bytě kvalitní PVC ve stejném dekoru, moderní interiérové dveře a zárubně.

Dispozice a vybavení: prostorná vstupní chodba se vstupy do všech místností - kuchyň s lodžií, obývací pokoj s lodžií a ložnice také se vstupem na lodžii. Zděná koupelna s vanou, závěsná skřínka s umyvadlem. Samostatná toaleta - závěsné WC. Moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěnými spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická/indukční deska a myčka na nádobí. Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě.

Dům je po celkové revitalizaci. Výhodou jsou dva výtahy, z nichž je jeden nákladní. K bytu náleží sklep a samostatná komora na patře (cca 4m2). Dům velmi dobře hospodaří, nízké náklady na bydlení. Tento byt Vám zajistí nadstandartní bydlení ve lukrativní lokalitě Holý vrch s krásným výhledem. Klidný a čistý vchod se slušným sousedy. Veškerá občanská vybavenost - škola, školka, nákupní možnosti, MHD. Dostatek parkovacích míst. Tato nemovitost je vhodná ,jak pro vlastní bydlení, tak jako výhodný investiční byt, který lze velmi dobře bez dalších starostí a investic pronajmout. Mohu Vám zajistit pronájem tohoto bytu s čistým ziskem 13 000,-/měsíčně. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat, výhodné financování zajistíme. Ev. číslo: 26790. Bližší informace Vám sdělí Libuše Marková, 773 682 293, l.markova@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Libuše Marková
Libuše Marková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Libuše Marková
Libuše Marková
Telefon zobrazit telefon