Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

9 966 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 267 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 393703
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 267 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji světlý a zachovalý byt 2+1 s balkónem o podlahové výměře 54 m² v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve čtvrtém patře pětipodlažního bytového domu v klidné lokalitě Bezručova v Děčíně, na levém břehu řeky Labe v části Podmokly, která byla až do roku 1942 samostatným městem, a disponuje tak bohatou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností.

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v předsíni, která Vás po levé straně zavede do kuchyně s kuchyňskou linkou vybavenou sklokeramickou deskou (zn. Fagor) a troubou (zn. Gorenje), odkud vede také vstup na balkón. Z kuchyně se dále dostanete do prvního průchozího pokoje (momentálně ložnice), z ní do druhého pokoje (dětský pokoj), který Vás zavede zpět na chodbu. Bytová jednotka disponuje koupelnou s vanou, a samostatnou toaletou. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel (zn. Junkers), přičemž rozvody plynu jsou v mědi.

Měsíční zálohy na služby včetně fondu oprav činí 2.350 Kč (z toho samotný fond oprav činí 1.070 Kč). K tomu je třeba připočítat zálohu na plyn 3.200 Kč a zálohu na elektřinu 2.000 Kč. Celkové kompletní měsíční náklady tak činí 7.550 Kč.

Dům je hezky udržovaný, má plastová okna a je napojen na všechny inženýrské sítě. Bytový dům nedisponuje výtahem. V okolí domu naleznete dostatek parkovacích míst, veškerou občanskou vybavenost včetně potravin, lékáren, sportcentra, kina a OC Korál vzdáleného jen minutu chůze od domu. Také přímá doprava je zde perfektně zajištěná díky autobusové lince ze zastávky "Děčín hlavní nádraží", která vás například na Masarykovo náměstí doveze za 10 minut.

Děčín je nejníže položené město v České republice, známé jako brána severních Čech. Město leží na březích Labe a je obklopeno krásnou přírodou Děčínských stěn, Labských pískovců a Českého středohoří. Díky své poloze je Děčín ideálním výchozím bodem pro turistické výlety do Lužických hor, Česko-saského Švýcarska, Krušných hor i Českého středohoří. Mezi zajímavosti patří zámek Děčín, Pastýřská stěna s výletní restaurací a řada rozhleden včetně Děčínského Sněžníku.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě s rychlým přístupem ke všem městským službám a přírodním krásám regionu. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Těším se na Vás na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon