Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 072 600 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena 3.000.000,-- Kč + provize 72.600,-- Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Behinová

13 031 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 888651
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 164 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 7 dny
Plocha obytná 54 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Romantický podkrovní byt po rekonstrukci s nádhernými výhledy, v oblíbené lokalitě Děčín II – Nové Město, ulice Lužická.
Menší třípodlažní činžovní dům s celkem 6 bytovými jednotkami, garáží a zahradou nabízí pohodlné a klidné bydlení na tak zvané „dobré adrese“, ve velmi vyhledávané části města pod nemocnicí. Lokalita je zastavěna převážně rodinnými domy se vrostlými zahradami, v bezprostřední blízkosti je městský lesopark Kvádrberk a zároveň je v dosahu veškerá občanská vybavenost. Dům je oplocený, vjezd na pozemek zajišťuje dálkově ovládaná brána. Každý ze spoluvlastníků domu má přesně určené a rezervované vlastní parkovací místo.
Byt je v posledním poschodí s okny orientovanými do lesoparku a do údolí řeky Labe, s výhledy na děčínské dominanty a krásnou přírodu.
Dispozice: vstupní chodba, vpravo samostatné WC a samostatná koupelna. Vlevo obývací pokoj s krbovými kamny a velkou vestavěnou skříní. Z chodby rovně kuchyň a za ní vlevo malý pokoj. Byt je vybaven jednolitými podlahovými krytinami. V koupelně, a na WC je keramická dlažba a keramický obklad. Koupelně dominuje velká rohová vana. Kuchyňská linka je jednoduchá, moderní, atypické uspořádání bytu ovlivnilo i zabudování kuchyňský spotřebičů (elektrická varná deska, trouba, myčka nádobí). Dostatek světla řeší střešní okna Velux se zabudovaným odstíněním a velká plastová okna se širokými parapety a sítěmi proti hmyzu. Celková podlahová plocha bytu je 53,6 m2, při zařizování bytu nábytkem je však třeba počítat s tím, že některé stěny bytu jsou zešikmené. Byt je velmi slunný, světlý a moderně vybavený. Zajímavým prvkem, vytvářejícím příjemnou atmosféru, a přinášejícím nemalý finanční bonus v nákladech na vytápění, jsou krbová kamna v obývacím pokoji.
O vytápění bytu a přímý ohřev TUV se dále stará nový plynový kotel s dálkově programovatelným ovládáním. K bytu patří 2 samostatné sklepní kóje a možnost užívání společné sušárny v domě a společné udržované zahrady kolem domu. Vztahy mezi jednotlivými spoluvlastníky domu jsou velmi vstřícné a přátelské, vlastníkům bytu byla přislíbena možnost odkoupení části půdy nad bytem (nutné legislativně a finančně dokončit). V budoucnu se uvažuje o rekonstrukci domu, která by se financovala z naspořené částky ve fondu oprav. Měsíční náklady na provoz bytu (3 osoby): služby a fondy 2.480,- Kč, roční spotřeba plynu 696 m3 + vlastní spotřeba elektrické energie (vaření, osvětlení, běžné domácí spotřebiče). Dům nemá výtah.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Behinová
Lenka Behinová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Behinová
Lenka Behinová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit