Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 650 000 Kč

C

Úsporná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
1 hlas

11 239 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 513 m²
Patro 8.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 392641
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 513 m²

Popis nemovitosti

Hledáte středně velký byt s krásnými výhledy připravený k okamžitému nastěhování? Pak Vám právě takový můžeme nabídnout a to hned se 3 lodžiemi!

Jedná se o byt s dispozicí 2+1 se třemi lodžiemi v panelovém domě na okraji Nového Boru ve Svojsíkově ulici o užitné ploše 56,30 m2, který je v osobním vlastnictví a nachází se v 9.NP zatepleného domu.
Byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí, při níž bylo mimo jiné kompletně přestavěno bytové jádro a rovněž byly instalovány nové elektrické rozvody v mědi. V koupelně je tak prostorný sprchový kout, umyvadlo a svůj prostor zde našla pračka i sušička (obojí je součástí nabídkové ceny). Kuchyně je vybavena rohovou linkou s plynovým sporákem, digestoří a vestavěnou elektrickou troubou. V obou pokojích je úplně nová plovoucí podlaha a ve zbývající části bytu je keramická dlažba. Na lodžiích je rovněž položena keramická dlažba. Byt disponuje nadstandardními bezpečnostními dveřmi s kamerou. V jednom z pokojů je zánovní klimatizace (součástí nabídkové ceny).

Dům prošel revitalizací, která zahrnovala zateplení, instalaci plastových oken a dveří, rekonstrukci stoupaček atd. Výhodou jsou dva výtahy, z nichž je jeden prostornější a může sloužit jako nákladní s využitím při stěhování. Dům disponuje bezbariérovým vstupem. K bytu náleží sklepní kóje a velkou výhodou je potom samostatná komora na patře (cca 4m2), která je ve výlučném užívání právě tohoto bytu. Do bytu je zavedena elektřina, plyn, studená a teplá voda i optický kabel.

Dispozice bytu jsou patrné na přiložených půdorysných vizualizacích a rovněž se můžete bytem projít prostřednictvím 3D virtuální prohlídky.

I přes polohu na okraji města jsou základní služby a nákupní možnosti v docházkové vzdálenosti od domu. Na náměstí Míru dojdete za deset minut. Na nejbližší autobusovou zastávku pak za pět minut.
Z Nového Boru se po kvalitních silnicích dostanete do České Lípy (8 km), Liberce (45 km) nebo třeba do Mladé Boleslavi (50 km).

Předpis měsíčních úhrad činí 3.819,- Kč , z čehož 987,- Kč tvoří fond oprav.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky. Financování koupě Vám v případě potřeby zajistíme.

Budeme se těšit na viděnou na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
zobrazit telefon