Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 746 800 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Soudek
1 hlas

7 408 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 391171
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 64 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 57 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 58 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji kompletně zrekonstruovaný družstevní byt 2+1 s balkonem a s celkovou užitnou plochou 63,7 m2, který je situován ve 4. NP domu s č. p. 228 v ul. Okružní na Meziboří. Balkon je orientován na východní stranu s výhledem do zeleně za domem a na část města.
V přímé blízkosti domu je zastávka MHD, před domem parkoviště pro zhruba 15 vozů, večerka, sportovní hala a venkovní hřiště na fotbal, nohejbal i na tenis, pro lyžaře sjezdovka a pro pejskaře les, kterým dojdete jak do Litvínova, tak i třeba na Klíny. A cestou můžete třeba i houbařit. V bytě je přípojka k internetu (UPC). Ve všech oknech jsou žaluzie. Dům je bez výtahu. K bytu náleží sklepní kóje.

Hlavní výhodou této nabídky je její čerstvá a hlavně kompletní rekonstrukce: nové jádrové omítky vč. štuku, rozvody vody i elektřiny, v obou pokojích broušené původní parkety, v chodbě i kuchyni vysokozátěžový vinyl, použité obklady i dlažba jsou vyšší třídy, stejně jako veškeré vybavení, doplňky i elektrospotřebiče.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje, přilehlé kuchyně s novou kuchyňskou linkou vybavenou kombinovanými kamny, myčkou i pračkou, z ložnice se vstupem na balkón s možností sušení prádla. V prostorné vstupní chodbě lze vystavit šatní skříně s botníkem. Samostatná toaleta a vedlejší koupelna s vanou je obložena v jednotném stylu moderními a kvalitními obklady italského výrobce.

Měsíční nájemné je stanoveno na 8.841,- Kč, z čehož fond oprav činní 1.911,- Kč. Vyúčtování za loňský rok bylo s výrazným přeplatkem v řádech desetitisíců korun.

Vzhledem k lokalitě, klidu, bezpečí v obci a dostupnosti mateřské i základní školy je byt vhodný zejména pro rodinu s dětmi, stejně tak potěší i aktivního jedince, a to díky veškerému sportovnímu vyžití v přímé blízkosti domu.

Pokud sháníte byt po kompletní rekonstrukci, kde nemusíte již nic dělat, je pro Vás důležitý balkon, očekáváte klidnou, tichou a bezpečnou lokalitu v přímé blízkosti přírody a s malebným výhledem do zeleně, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme. Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, mile rád Vám tuto nemovitost po dohodě osobně představím.

Nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
zobrazit telefon