Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 799 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vácha

7 629 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N04541
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 55 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Předmětem nabídky je byt 2+1 s podlahovou plochou 55,2 m2 v přízemí bytového domu, při pohledu z ulice to jsou dvě okna v přízemí nalevo. Byt má okna orientovaná do ulice i do dvora, což zajišťuje dost světla po celý den. V domě jsou celkem 4 byty (2 v přízemí a 2 v patře).

Dispoziční uspořádání: z chodby domu se vstupuje do prostorné předsíně bytu. Z ní vedou nejprve doleva dveře do ložnice a přímo se z předsíně vchází do moderní kuchyně s pohodlným sezením, z které se vchází doleva do obývacího pokoje (obývací pokoj i ložnice mají okna do ulice a nejsou průchozí). Z předsíně doprava vedou zašupovací dveře do koupelny, v níž je umístěné i WC. Kuchyně, koupelna i WC mají okna do dvora.

Byt má zděné bytové jádro, zděné příčky, plastová okna (osazena v r. 2002), v koupelně je vana, sprchový kout, umyvadlo a prostor pro pračku. Byt je vytápěn lokálními plynovými topidly v kuchyni a pokojích, ohřev teplé vody z elektrického bojleru v koupelně. V pokojích a v kuchyni je lino, v chodbě, koupelně a WC je dlažba.

Byt je po nedávné rekonstrukci a je ve velice dobrém stavebně technickém stavu s pečlivou údržbou. Elektrorozvody v mědi.

Byt je v současnosti pronajat na krátkou dobu určitou bezproblémovému nájemci.

Majitel domu připravuje Prohlášení vlastníka, kterým rozdělí nynější bytový dům čp. 481 v katastrálním území Krásné Březno na 4 samostatné bytové jednotky. Vážný zájemce o koupi bytu bude nejprve vyzván k uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí kupní a po vložení Prohlášení vlastníka do katastru nemovitostí k podpisu kupní smlouvy, jejímž předmětem bude už samostatná bytová jednotka.

K výlučnému užívání majitele bytové jednotky bude sloužit sklepní kóje, která bude podle Prohlášení vlastníka příslušenstvím bytové jednotky. Půdní prostor bude společnou částí domu, přičemž majitel bytové jednotky bude vlastníkem ideální části půdního prostoru podle podlahové plochy bytu (stejně tak v případě společné chodby i pozemku parc. č. 1569, jehož je dům čp. 481 součástí).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vácha
Petr Vácha
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vácha
Petr Vácha
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti