Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Neplatíte provizi.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Antonín Procházka

16 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 7 dny
Plocha obytná 40 m²
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 40 m²
ID nemovitosti 337
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Víte, co je ten pravý únik od shonu a stresu každodenního života? To je právě vlastnictví horského apartmánu v nádherné rezidenci Janov. Představte si to - probudit se každé ráno do nádherného horského prostředí, dýchat čerstvý horský vzduch a být obklopen překrásnou přírodou. To je ten pravý význam života.

Rezidence Janov vás zve do svého prostoru, kde se spojuje luxus, komfort a příroda. Tato rezidence je unikátní, a to nejen díky své poloze v srdci horských špiček, ale také díky své architektuře a vybavení, které zajišťuje pohodlí na každém kroku. Zde najdete horské apartmány, které jsou stvořeny pro dokonalý odpočinek a relaxaci.

Vlastnictví horského apartmánu v rezidenci Janov přináší nespočet výhod. Užijte si klid a soukromí vlastního prostoru, kde se můžete skutečně uvolnit a načerpat energii. Přitom máte přístup ke všem moderním a luxusním vybavením, které rezidence Janov nabízí. Relaxujte ve wellness centru, kde se můžete ponořit do vířivky a sauny, nebo si užijte osvěžující plavbu v krytém bazénu. To je ten pravý způsob, jak se odměnit za všechnu tvrdou práci.

Ale to není vše. Horské apartmány v rezidenci Janov nabízejí také úžasné zážitky a dobrodružství. Vydejte se na horské túry, objevujte krásy okolní přírody a obdivujte ohromující výhledy. V zimě si užijte sjezdovky a lyžování ve velkém lyžařském středisku nedaleko rezidence. Každý den bude plný nových dobrodružství a nezapomenutelných momentů.

A co ekonomické výhody? Vlastnictví horského apartmánu v rezidenci Janov není pouze investicí do vašeho osobního blahobytu, ale také může být výnosnou investicí. S možností pronájmu apartmánu si můžete vydělávat a zároveň si užívat veškeré výhody a pohodlí, které horský apartmán poskytuje. To je ta správná kombinace - investice a radost ze života.

Nyní je ten správný čas jednat. Zbývá již jen posledních 5 apartmánů. Další bonus - neplatíte provizi. Rezidence Janov se rychle zaplňuje a počet volných apartmánů je omezený. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost vlastnit svůj vlastní horský ráj! Kontaktujte nás ještě dnes a staňte se součástí rezidence Janov. Vaše horské dobrodružství čeká na vás!
Zavřete oči a vizualizujte si svůj dokonalý horský apartmán v rezidenci Janov. Teď je ten správný čas.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
zobrazit telefon