Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jana Landsperská

10 984 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 47 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 390046
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 429 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 429 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v historické budově? Ve výhradním zastoupení majitele bych Vám ráda nabídla ke koupi zrekonstruovaný podkrovní byt o dispozici 2+kk, v ulici Turgeněvova, v Litoměřicích. Bytová jednotka má užitnou plochu 47 m2 a nachází se ve čtvrtém nadzemním podlaží v domě bez výtahu. Byt prošel v roce 2015 kompletní rekonstrukcí a je pečlivě udržován. Dispozice: vstupními dveřmi vejdeme do prostorné chodby a dále do místnosti s kuchyňským koutem, po levé straně se nachází toaleta a koupelna se sprchovým koutem, další samostatný pokoj je situován vedle koupelny. Denní světlo v obou místnostech zajišťují střešní Eurookna. Na podlahách obou místností a na chodbě je plovoucí podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. K bytu patří také sklepní kóje. Příspěvek do fondu oprav a správu domu činí 1487,-Kč.
Samotný dům je ve výborném stavu a je o něj dobře pečováno. Je vidět, že majitelé dbají na pořádek a údržbu. Dům má svoji vlastní plynovou kotelnu. Dvorní výklenek a boční stěny domu jsou zatepleny. Na střeše byla dokončena fotovoltaika. Solární panely zajišťují částečný ohřev vody, která je pak dohřívána v kotelně. V domě jsou k dispozici optické kabely pro kvalitní internetové připojení. V zadním traktu domu je k dispozici velký travnatý pozemek. Je to rovinatá zahrada, kde je možno posedět s rodinou či sousedy pod pergolou; děti zde mají k dispozici pískoviště a další hrací prvky pro svoje vyžití.
Lokalita, ve které se dům nachází je přímo navázána na atraktivní místa ve městě - městský park, historické centrum města, kino Máj i řadu restaurací. V docházkové vzdálenosti je lékárna, zastávka MHD, mateřská a základní škola.
Prohlídkový den se bude konat dne 17.6.2024, proto neváhejte a rezervujte si svůj čas. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Landsperská
Mgr. Jana Landsperská
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Landsperská
Mgr. Jana Landsperská
zobrazit telefon