Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 250 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Tomáš Kocman
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

5 301 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 399233
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 43 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 43 m²
Patro 2.
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 43 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V exkluzívním zastoupení majitele nabízíme k prodeji opravdu velmi krásný a vkusně zrekonstruovaný byt 2kk s podlahovou plochou 43 m² v družstevním vlastnictví umístěném ve 3. patře rekonstruovaného panelového domu v Oseku, ul. Slovenská. Jednotka se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí, šatnou a koupelnou s WC. K bytu samozřejmě náleží sklepní koje.
Celý byt prošel zdařilou rekonstrukcí včetně kuchyňské linky a do současné doby byl využíván pouze víkendově. V celém bytě jsou nové kvalitní dveře a obložky. Podlahy jsou tvořeny vinylovou podlahou, podlahy koupelny jsou samozřejmě tvořeny keramickou dlažbou. Celá koupelna je v moderním designu s vanou, umyvadlem a toaletou. Byt je velmi krásný a čistý a to hlavně i v detailech.
Okna bytu jsou situována na jih, proto je byt velmi prosvětlený a slunný. Velkou výhodou je, že tento byt je k nastěhování bez jakýchkoliv dalších investic s možností okamžitého bydlení, nebo také jako investice, neboť jsou zde velmi nízké náklady na bydlení a zájem o pronájem a bydlení je zde velký, jelikož lokalita ve které se byt nachází je vyhledávána díky své velmi dobré pověsti města Osek a bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti a skýtá příjemné bydlení jak pro rodinu s dětmi tak i pro mladší i starší páry, které si přejí bydlet v lokalitě města se zelení a přesto s lehkou dostupností ostatních částí města.
Samotný dům je velmi čistý, zateplený a rekonstruovaný. Přímo proti domu je autobusová zastávka a kostel Sv. Petra a Pavla, kolem domu je spousta zeleně, ve vnitrobloku je malé dětské hřiště. Město Osek patří mezi nejvyhledávanější lokality pro bydlení v Ústeckém kraji.
Byt bude volný po vzájemné dohodě, třeba ihned a je prodáván včetně komplet kuchyňské linky s kuchyňskými vestavěnými elektrospotřebiči - myčka zn. Bosch, automat. pračka zn. Bosch, varná deska zn. Fagor, horkovzdušná trouba zn. Fagor, mikrovlnná trouba zn. LG, designová digestoř a chladnička s mrazničkou zn. Amica.
Poplatek za převod na BD hradí Kupující.
V případě zájmu a prohlídku bytu a další informace kontaktujte makléře nabídky.
S financováním Vám rádi pomůžeme a nezávazně poradíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Tomáš Kocman
Ing. Tomáš Kocman
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Tomáš Kocman
Ing. Tomáš Kocman
Telefon zobrazit telefon