Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 290 000 Kč

E

Nehospodárná

  • včetně DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
City Home obchodní team

26 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti PRI17_A3.5
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 53 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi prostorný byt 2+kk o velikosti 53,3 m2 nacházející se ve stále oblíbenější lokalitě pražských Vršovic. Bytová jednotka je součástí pěti podlažního bytového domu na rohu ulic Přípotoční a Na Louži. Nabízí výhled od zeleně, která je součástí nově zrekonstruovaného a oploceného dětského hřiště.

Byt disponuje prostornou vstupní halou s dostatkem místa na úložné prostory, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a své místo si zde najde i malý jídelní stůl. Z nadstandardně veliké ložnice se pak vstupuje přímo do koupelny.

Byt je nabízen v dobrém stavu, ale budoucí majitelé si ho mohu přizpůsobit svému vkusu a představám. Ostatně velikost ložnice si o to přímo říká.

Okna bytu směřují na jih.

K bytové jednotce je k dispozici sklepní kóje do výlučného užívání s dalším úložným prostorem.

Z tramvajové zastávky, která je vzdálená jen 200 metrů od domu, se pohodlně dostanete do nejrůznějších koutů města. Zastávka autobusu je stejně daleko a do centra metropole se tak kdykoliv můžete vydat bez nutnosti cestovat autem. A kdyby to bylo potřeba, tak vozem jste v centru Prahy za pár minut a velmi rychlé je i napojení na Jižní spojku a dálnici D1.

Vršovice jsou charakteristické svou architekturou, která zahrnuje jak historické budovy, tak moderní bytové komplexy. Tato čtvrť v posledních letech prošla výraznou revitalizací, což přispělo k nárůstu její oblíbenosti mezi mladými lidmi, rodinami a těmi, kteří preferují aktivní styl života.

S případným financováním nákupu bytu Vám rádi a bezplatně pomůžeme prostřednictvím našich specialistů na otázky financování koupě nemovitosti. Součástí naší nabídky je také pomoc s dokončením bytu za účasti odborníků na interiérový design.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 City Home obchodní team
City Home obchodní team
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 City Home obchodní team
City Home obchodní team
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti