Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 560 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Při koupi hradíte pouze 25% ceny bytu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lenka Gotart

19 339 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 50 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 23871
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 50 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 50 m²
Plocha zastavěná 891 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji exkluzivní luxusní ateliér o velikosti 2 + kk v družstevním vlastnictví s unikátním umístěním na adrese Karlovo nám. č. p. 31, v prestižní části obce - přímo na náměstí. Tento byt o podlahové ploše 50m², nabízí luxusní vybavení a jedinečné prvky, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky.
Při koupi této bytové jednotky hradíte pouze 25% ceny za družstevní podíl. Převod do osobního vlastnictví je možný, po doplacení anuity.
Zajistíme Vám nejvýhodnější financování na trhu.

Již při vstupu do bytu zaujme podlahové vytápění a klimatizace, které zajišťují dokonalý komfort a pohodlí. Prostorný obývací pokoj je prosvětlený velkými okny a nabízí nádherný výhled na řeku, což dodává bytu jedinečný atmosféru.

Byt se nachází ve velmi dobře udržovaném objektu, který disponuje 24-hodinovou ostrahou. Díky strategické poloze v centru města máte snadný přístup k veškerým dopravním prostředkům - vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus, což zajišťuje pohodlné spojení s okolními městy.

Tento byt je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a jedinečnosti. Nechte se okouzlit tímto exkluzivním domovem a zažijte život v dokonalosti.

Pokud hledáte skvělou příležitost k investici, lze pokračovat v pronájmu tohoto bytu s kvalitním a prověřeným nájemníkem.

Nově zrekonstruovaný měšťanský dům přímo na Karlově náměstí v Třebíči poskytuje celkem 18 nových bytů s veškerým komfortem moderního bydlení přímo v historickém centru Třebíče. Aktuálně nabízíme k prodeji 11 bytů různých velikostí. Všechny bytové jednotky jsou pronajaty prověřeným a bezproblémovým nájemníkům. V nájmu lze pokračovat.

Budova má celkem 4 NP a 1PP (krytá parkovací stání, garáže a sklepy), takže ani s parkováním či úschovou nadbytečných předmětů si nemusíte lámat hlavu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Gotart
Mgr. Lenka Gotart
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Gotart
Mgr. Lenka Gotart
Telefon zobrazit telefon