Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti 393854
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 46 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 45,50 m², nacházející se v prvním podlaží čtyřpodlažního domu s plastovými okny a klidným vchodem v ulici Na Popluží v Ústí nad Labem (Klíše). Byt je ve stavu vhodném k rekonstrukci, avšak je hezky zachovalý a udržovaný, a je tak možné se do něj ihned nastěhovat nebo ho pronajmout. K bytu náleží sklepní kóje .

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v oddělené předsíni, která vás zavede do hlavní místnosti sloužící jako obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Z této místnosti dále pokročíte do ložnice, která je přepažena, a nabízí tak další místnost (momentálně využívána jako šatna). Z hlavní místnosti se dostanete také do koupelny se sprchovým koutem. Z předsíně pak na samostatnou toaletu.

Ohřev vody zajišťuje bojler, elektřina a plyn jsou v původních rozvodech a vytápění je plynové (WAF), s možností výměny za plynový kotel. Měsíční zálohy na služby včetně fondu oprav činí 2.147 Kč, bez elektřiny a plynu. Samotný fond oprav činí 1.365 Kč.

Lokalita je velmi vyhledávaná díky kompletní síti služeb a obchodů. V okolí naleznete základní a střední školy, univerzitu, sportovní halu, plavecký bazén, koupaliště, Kaufland, restaurace a kavárny. Pro procházky a rekreaci jsou zde Vrchlického sady nebo výšlap na Ovčí nebo Střížkovický vrch. Přímo před domem se nachází autobusová zastávka a v okolí další tři. Autem jste v centru města za pouhé 4 minuty.

Ústí nad Labem, sevřené v údolí Labe, nabízí mnoho zajímavých cestovatelských zážitků. Rodiny s dětmi ocení zoologickou zahradu, zrcadlové bludiště, modelová kolejiště nebo hrad Střekov. Obdivovatelé moderní architektury by neměli minout Mariánský most a kostel se šikmou věží. Kabinová lanovka vás vyveze k výletnímu zámečku Větruše, odkud se nabízí nejhezčí pohled na město.

Tento byt je ideální jak pro jednotlivce nebo páry hledající vlastní bydlení, tak pro investory, kteří hledají byty k dalšímu pronajímání vzhledem k skvělé lokalitě a blízkosti škol, což je ideální například pro bydlení studentů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na vaši odezvu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon