Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Endlicher

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 70 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 898042
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 7.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý družstevní byt 3+1 s lodžií o celkové ploše 70 m2, umístěný v klidné části města Česká Lípa, v ulici Jana Wericha, sídliště Špičák. Byt se nachází v 7. a posledním patře zatepleného panelového domu.

Byt je výborně dispozicně řešený – skládá se ze vstupní chodby s vestavěnou skříní, prostorného obývacího pokoje, dvou samostatných ložnic, kuchyně, koupelny s vanou, samostatného WC a lodžie, která umožňuje příjemné posezení s výhledem na okolní krajinu. K bytu náleží sklepní kóje 2x1,5m

Celkový stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což zaručuje bezproblémové užívání bez nutnosti dalších investic. Bytový dům je pravidelně udržován a nedávno prošel rekonstrukcí společných prostor. Topení a ohřev vody je zajištěn dálkovým topením. V domě je zaveden optický internet.


Z hlediska lokality se byt nachází v menším městě s dobrou občanskou vybaveností. V nejbližším okolí naleznete školu, školku, banku, lékařskou péči a obchody – vše pohodlně dostupné pěšky či městskou dopravou.

Pro žadatele o hypotéku, družstvo napíše potvrzení o převodu do OV do jednoho roku. Podmínkou je, že kupující bude v bytě bydlet. V případě platby z vlastních zdrojů bude přepis do OV možný v roce 2027. Anuita je splacena. Aktuální náklady jsou cca 4200,-. Byt je volný ihned.


Závěrem, tento byt nabízí vynikající příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a bezproblémové bydlení ve výborné lokalitě s veškerou potřebnou infrastrukturou. Jste-li zájemci o praktický a udržovaný byt v klidné lokalitě, doporučuji prohlídku. Cena nemovitosti je včetně veškerých právních služeb. I k této nemovitosti Vám můžeme sjednat výhodné financování formou hypotéky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Endlicher
Jan Endlicher
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Endlicher
Jan Endlicher
Telefon zobrazit telefon