Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 950 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Radek Grée

8 270 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 680 m²
Patro 6.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 61 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 392005
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 680 m²

Popis nemovitosti

Znáte to – vejdete do bytu v panelovém domě a přesně víte, kde hledat koupelnu, kuchyň, obývací pokoj … Mohu vás ujistit, že tento pocit v našem bytě nezažijete.

Už při vstupu do domovních dveří vás překvapí nezvyklá dispozice vstupní chodby. Kde se přímo proti dveřím vzalo místo na botník a věšák na kabáty ? A kde je vchod do koupelny? Aha, schován za vchodovými dveřmi, nebyl vidět.

Projdeme chodbou, kde je dost místa i pro rozloučení s návštěvou, a můžeme si vybrat – kuchyně nebo obývací pokoj? Pootevřenými dveřmi do kuchyně vidíme opravdu nezvykle dlouhou kuchyňskou linku. Více jak tři metry je na byt v paneláku opravdu dost. Hledám jídelní stůl – vzadu za linkou, s výhledem na hory, je prostorný barový pult s příjemným posezením.

Z kuchyně se posuvnými dveřmi dostaneme do útulné ložnice s vestavěnou skříní, která zaplňuje celou stěnu a poskytuje tak dostatek úložného prostoru. Z postele máte výhled nejen do lesa, ale po část roku také na západ slunce.
Za sousedními dveřmi je ukryt pokojík, momentálně sloužící jako relaxační místnost. Umím si tady ale představit stejně tak dětský pokoj.
Velkou výhodou celé části bytu s kuchyní, ložnicí a pokojíkem je oddělení od chodby a obývacího pokoje praktickými posuvnými dveřmi. Ani při loučení v předsíni vám návštěva „nevidí pod pokličku“.

Obývací pokoj je přístupný rovnou z chodby a zapůsobí na vás svou útulností. Najdete si tady místečko pro každou příležitost – posezení u televize, zimní lenošení u krbu nebo naopak letní posezení v prosklené lodžii s nádherným výhledem do kraje. Lodžie díky své velikosti tvoří svým způsobem další místnost v bytě. A že je ranní káva při východu slunce opravdu romantická snad není třeba zvlášť zdůrazňovat.

A nakonec koupelna – rohová vana, místo pro pračku, velké zrcadlo a spousta světla. Opravdu jsme v paneláku?

Bydlení nedělá jen byt, ale celý dům. A ten je čistý, udržovaný, se skvělými spolubydlícími. Díky tomu je zde k dispozici místnost na kola, sušárna a místnost na uložení věcí, když např. při malování. Také sklepní prostory jsou čisté a udržované, samotná kóje, patřící k bytu, má nadstandartní zabezpečení.

Dům je zateplen, v loňském roce byla navíc opravena a zateplena střecha, v letošním roce je v plánu ještě nový výtah.

Pokud na vás při prohlídce zapůsobí byt jako celek svou útulností a nápaditostí, lze s majiteli domluvit přenechání části vybavení. Co vám tady jistě zůstane je krb a vestavěné skříně v ložnici a na chodbě.

Až přijedete na prohlídku, zjistíte, že parkovat můžete hned u domu. Místa je tu dostatek. A pokud dáváte přednost MHD, pak vám staví doslova před domem.

Je to bydlení dle vašich představ? Pokud ano, zavolejte a domluvíme si prohlídku. Těším se na setkání. A pomoc s financováním, to je samozřejmost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Radek Grée
Ing. Radek Grée
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Radek Grée
Ing. Radek Grée
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti