Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

8 015 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 399945
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 418 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 418 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte svůj nový domov? Nebo nemovitost ideální k dalšímu pronajímání? Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 ve velmi dobrém stavu, o výměře 65,80 m² nacházející se ve třetím patře čtyřpodlažního cihlového domu v ulici Václava Řezáče v Klášterci nad Ohří. Chcete se okamžitě nastěhovat, nebo okamžitě začít pronajímat? S touto nemovitostí můžete.

Byt je po vkusné rekonstrukci hezky udržovaný, má zděné jádro. Vstoupíte-li do něj, ocitnete se v předsíni, která vás po levé straně zavede na samostatnou toaletu a do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a místem pro pračku. Za rohem se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou vybavenou plynovým sporákem, troubou a digestoří. Z obývacího pokoje (se vstupem z předsíně) se dále dostaneme do dvou menších pokojů/ložnic. K bytu patří také dvě sklepní kóje v suterénu domu. Parkování možné před domem.

Byt je napojen na všechny inženýrské sítě včetně plynu, vytápění je zajištěno ústředním dálkovým topením. Měsíční náklady na bydlení činí 7.075 Kč, z čehož fond oprav činí 2.698 Kč.

Dům má čistý vchod, je zateplený, s plastovými okny. V okolí najdete základní občanskou vybavenost – potraviny, lékárnu, poštu, dětská hřiště, ale také kino, kavárny a restaurace. Do historického centra Klášterce nad Ohří se dostanete autem za pouhé 4 minuty nebo hromadnou dopravou za 13 minut (autobusová zastávka se nachází přímo za rohem, popřípadě se nabízí možnost využít spojů z autobusového nádraží vzdáleného jen 6 minut chůze od domu). Pokud jste milovníci pohybu a krásných výhledů jistě oceníte příjemnou procházku kolem řeky, která do centra zabere přibližně půl hodiny.

Klášterec nad Ohří je skvělou lokalitou pro rodinný život i turistiku. Zdejší zámek s největší expozicí porcelánu v Česku, lázně Evženie s léčivými prameny a příjemný zámecký park nabízí zajímavé výlety. Pro děti je k dispozici Pohádková země Vítězslavy Klimtové nebo nedaleký aquapark. V okolí jsou také zříceniny hradů Šumburk, Egerberk a Perštejn, které lákají na pěší výlety.

Tento byt je ideální pro páry, rodiny, nebo investory, kteří hledají nemovitost bez nutnosti investic do rekonstrukcí. Díky jejímu perfektnímu stavu je ideální k okamžitému nastěhování nebo pronajímání.

Zaujala vás tato nabídka? Neváhejte se na mě obrátit - rád vám odpovím na všechny otázky, sdělím podrobnější informace, a můžeme se společně domluvit na termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon