Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 690 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Čechová

19 890 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 209
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 6.
Elektřina 230 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 69 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 69 m²

Popis nemovitosti

Prodej světlého bytu o dispozici 3+1 s lodžií a výhledem na Liberec. Byt v osobním vlastnictví se nachází v 7. nadzemním podlaží domu s výtahem z celkových 8. Celková plocha činí 66,6 m2 včetně 3,8 m2 velké lodžie.

Byt prochází kompletní nadstandardní rekonstrukcí a bude připraven na začátku července pro nového majitele, který ocení vysokou kvalitu a moderní design. V bytě se dělají nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, a stěny uvnitř bytu se nově budují včetně štuků, díky kterým budou zdi dokonale rovné. Moderní koupelna se sprchovým koutem a designovými prvky nabízí maximální komfort, zatímco vyzděné jádro zajišťuje dlouhou životnost.
Kompletně vybavená prostorná kuchyňská linka, včetně kvalitních spotřebičů, poskytuje vše, co potřebujete pro přípravu chutných jídel. Nové vinylové podlahy v barvě dřeva přidávají bytu na eleganci. Nové dveře včetně zárubní dodávají bytu moderní vzhled. V bytě probíhá také výměna všech oken na plastová dvojskla, která zajišťují lepší tepelnou izolaci. Chodba nabízí dostatek úložného prostoru a byt má optimální dispozici. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2 m, která poskytuje další úložný prostor. V bytě se nachází také prostorná spižírna. Parkování je možné přímo před domem na volných parkovacích místech.

Zateplený panelový dům prošel v posledních letech renovacemi a je situován v centru obce se skvělou dostupností městské dopravy a veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. Okolí nabízí zelené plochy a parky vhodné k procházkám a sportování. Rádi Vám pomůžeme také s financováním.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Čechová
Simona Čechová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Čechová
Simona Čechová
zobrazit telefon