Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 740 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Milfajt

24 343 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 83 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 6511
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Představím vám rodinný byt přímo v centru města na Tržním náměstí.
Hlavním lákadlem bytu je moderní design a ohromné množství úložných prostor.
Chcete-li bydlet v centru a uvítáte umístění ve zvýšeném přízemí, tenhle byt vás zaujme.

Podlahová plocha 83 m2 je tak akorát pro rodinu nebo pár náročný na prostor. Ač byl původně byt řešen jako 2+1 s velkou komorou, nyní je využíván jako pohodlné 3+1, které prošlo rozsáhlou modernizací do současného stavu.
V celém bytě mě zaujalo nepřeberné množství úložných prostor. Po celé ploše vstupní chodby jsou řešeny vestavěné skříně až do výšky stropu, další vestavěná skříň je v ložnici a jako bonus je tu z chodby přístupná komora / šatna. Chodba prakticky dělí byt a díky tomu jsou všechny pokoje neprůchozí. 2 hlavní obytné pokoje jsou orientovány na Tržní náměstí, kam směřují repasovaná dřevěná špaletová okna.. Kuchyně a malý pokoj (7.5 m2) jsou naopak situovány do klidného vnitrobloku a jsou tu plastová okna. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka včetně spotřebičů a zároveň je tu dost prostoru pro jídelní stůl. Praktické je WC oddělené od koupelny, ta je vybavena vanou. Celý byt je v moderním střihu - podlahy v dekoru dřeva, bílá výmalba i nábytek, koupelna do teplých hnědých tónů.
Vytápění bytu i ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem. Majitelé tak regulují náklady na provoz bytu.
Jako úložné prostory je samozřejmě možné využít sklep v suterénu domu o výměře 16 m2.

Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí domu. Z ulice do bytu je to 6 schodů, ideální pokud máte malé děti, omezenou hybnost nebo se vám prostě jen nechce do schodů. Zároveň se nemusíte bát o soukromí, okna jsou dostatečně vysoko nad chodníkem. A kolemjdoucí vám tak do bytu neuvidí.
Historický cihlový dům o 6 patrech tvoří celkem 9 jednotek. Správu domu si provádí sami a to velmi zodpovědně. V domě průběžně probíhají opravy - společné prostory, rozvody atd. Aktuálněn probíhá revitalizace průjezdu a následně vnitrobloku za domem. V domě se plánují nové vstupní dveře, nová fasáda i výtah.

Kvalitu bydlení nejvíce definuje lokalita. Pokud hledáte místo, kde budete mít na dosah ruky veškerý komfort městského bydlení, právě jste ho našli. Do supermarketu v pantoflích, na kafe přes park, s dětmi do parku nad Bunkrem a nejlepší plzeňské pivo máte 20 metrů od domu. To je Tržní náměstí! Právě prochází rozsáhlou revitalizací a bude se jednat opravdu o krásnou část Liberce. Zároveň jste za pár minut v Lidových sadech a nebo v lesích kolem lesního koupaliště.
Samozřejmostí je výborná dopravní obslužnost - MHD, tramvaj. A parkování přímo před domem na komunikaci a nebo 300 metrů od domu na neplaceném parkovišti.

Ozvěte se mi, domluvíme si prohlídku a já vám byt ukážu. Na osobní prohlídce se nejlépe přesvědčíte, zda tohle je to pravé bydlení pro vás.

Z důvodu absence PENB je nemovitost dočasně zařazena do kategorie G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon