Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 190 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Zelený

26 251 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 70 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Příjezdy Beton, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 0524MZ02
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Hledáte místo k bydlení v oblasti Horní Měcholupy / Petrovice? Klidná lokalita s výbornou občanskou vybaveností, kde i vy můžete najít své místo k bydlení. Pojďme se společně na to podívat.

V exkluzivním zastoupení vám nabízím ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 70,5 m2 s lodžií, který se nachází v přízemí panelového bytového domu. Nabízí dvě samostatné ložnice, vlastní komoru, zrekonstruovanou koupelnu, která vedla k oddělení toalety a jejímu osamostatnění. Obývací pokoj nabízející dostatečný prostor k vašemu využívání s přístupem na lodžii a rozdělený kuchyňský kout s jídelnou. K bytu náleží sklep umístěn ve společných prostorech. Bytový dům prošel rekonstrukcí a také disponuje vlastním centrálním vytápěním s vlastní kotelnou.

Oblast Petrovice se nachází v jihovýchodním cípu hlavního města Prahy mezi Jižním městem a Horními Měcholupy. Nabízí výbornou občanskou vybavenost v blízkosti několik základních škol, školek, nebo dopravní hřiště pro vaše ratolesti. Jen kousek od domu se nachází zdravotní středisko Poliklinika Petrovice nebo nákupní centrum na Veronském náměstí, kde naleznete poštu, supermarket Albert, květinářství, nebo příjemnou cukrárnu s venkovním posezením. Pokud máte rádi nákupy zcela potěší nedaleké nákupní centrum Retail Park Hornoměcholupská spolu s nákupním řetězcem Kaufland. Příjemnou procházkou se dá dojít i do oblíbené lokality Hostivařské přehrady, která slouží jak k odpočinku, tak k jízdě na kole, nebo na bruslích.

Výbornou dostupnost nabízí i veřejná hromadná doprava. Autobusem jste za 10 minut na Hájích, kde se nachází metro a příměstské autobusy, nebo na Hostivařském nádraží, který nabízí spoj tramvají přímo do centra Prahy. Vlakové nádraží se nachází jen tři zastávky autobusem, které můžete využít ke snažší dopravě do centra Prahy na Hlavním nádraží jste do 20 minut.

Doporučuji co nejrychlejší domluvení termínu prohlídky a včasnou rezervaci.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Zelený
Milan Zelený
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Zelený
Milan Zelený
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti