Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

12 290 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Svoboda

52 121 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105602
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 108 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní byt o dispozici 3+KK v atraktivní a klidné lokalitě u Brněnské přehrady. Byt nabízí moderní a prostorné bydlení s výhledem na okolní přírodu. Podlahová plocha bytu je 108 m2 a nachází se v 1. podlaží cihlového domu. Součástí prodeje jsou také dvě parkovací stání. Hlavní vstup do domu a společné prostory na chodbě jsou monitorované kamerovým systémem.
Při příchodu do bytu vstupujete do chodby propojující všechny místnosti. Chodba je vybavena vestavěnými skříněmi a šatnou, která byla designově a promyšleně vyrobena na zakázku tak, aby splňovala ty nejnáročnější požadavky na praktičnost. Z chodby se dostanete do ložnice, která je vybavená precizně vyrobenou šatnou s ledkovým podsvícením úložných prostor a s přímým vstupem na balkón s výhledem do okolní zeleně. Když vstoupíte do obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, můžete projít francouzskými dveřmi, kterými se dostanete na prostornou terasu, vhodnou k venkovnímu posezení i pro početnější rodinu či skupinu přátel. Kuchyňská linka je plně vybavená spotřebiči značek Miele a Whirlpool, dřez je zde granitový. Obývací pokoj je prostorný a světlý. Dominantou tohoto pokoje je krb, který dotváří útulnou atmosféru a poskytuje příjemné teplo v chladnějších dnech. Další pokoj, který je nyní užívaný jako pokoj pro děti, je také vybaven na zakázku vyrobeným vestavným nábytkem se spoustou úložného prostoru. V bytě je prostorná koupelna vybavená velkou vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, WC, bidetem a dostatkem úložného prostoru. Další samostatné WC je přístupné přímo z chodby. Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem.
Přístup k bytovému domu je jen pro rezidenty a je vybaven závorou na dálkové ovládání.
Tento luxusní byt poskytuje ideální kombinaci klidného bydlení a možností relaxace a podnikání sportovních aktivit v okolí Brněnské přehrady. V blízkém okolí naleznete wellness MAXIMUS, restaurace, dětské hřiště u přehrady. Kousek od domu se nachází zastávka MHD.
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105602.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Svoboda
Petr Svoboda
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Svoboda
Petr Svoboda
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti