Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Neplatíte provizi.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

24 598 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 7 dny
Plocha obytná 60 m²
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 60 m²
ID nemovitosti 336
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Vítejte v úžasném světě horských apartmánů, kde se splní vaše sny o dokonalém útulku v srdci přírody. Rezidence Janov vám přináší jedinečnou příležitost vlastnit exkluzivní horský apartmán, který vám poskytne nejen únik z každodenního shonu, ale také neopakovatelný životní styl plný luxusu a pohody.

Vstup do světa horských apartmánů:
Rezidence Janov je oázou klidu a komfortu v nádherném horském prostředí. Tato jedinečná rezidence vás okouzlí svou architekturou, která se dokonale sladí s okolní přírodou. Vstupte do světa luxusu a relaxace, kde každý detail byl pečlivě promyšlen a navržen tak, aby splňoval nejnáročnější požadavky.

Neomezené možnosti pro vaše dovolené:
Zimní radovánky: Jako majitel apartmánu v Rezidenci Janov získáte neomezený přístup ke kvalitním lyžařským svahům a sjezdovkám. Staňte se součástí zimního ráje a prožívejte adrenalinové sporty na dosah ruky. Po náročném dni na svahu se můžete vrátit do svého útulného apartmánu a relaxovat s výhledem na zasněžené hory.

Letní dobrodružství: Horské apartmány v Rezidenci Janov nabízejí také širokou škálu letních aktivit pro všechny věkové kategorie. Procházejte se po malebných stezkách, objevujte okouzlující přírodu a nasávejte energii horského vzduchu. Využijte blízkost jezer a koupališť k osvěžení a užijte si pikniky s rodinou a přáteli v nádherném horském prostředí.

Investice do budoucnosti:
Ekonomické výhody: Vlastnictví horského apartmánu v Rezidenci Janov přináší mnoho ekonomických výhod. Můžete si užívat svůj apartmán kdykoliv chcete a v případě, že ho nevyužíváte, máte možnost ho pronajmout a získat zajímavý příjem. Horské apartmány jsou také dlouhodobě stabilní investicí, která nabízí vysoký potenciál zhodnocení vašeho majetku.

Vaše horské apartmány se tak stávají útočištěm klidu a regenerace a finanční jistoty.

Vaše vlastní horské království:
Výhody vlastnictví: Vlastnictví horského apartmánu v Rezidenci Janov vám přináší nejen luxusní a stylové bydlení, ale také pocit bezpečí a soukromí. Vaše apartmány jsou prostorné, plně vybavené a nabízejí úchvatné výhledy na okolní horizont. Zde se můžete odpojit od světa a tvořit nezapomenutelné vzpomínky se svou rodinou a blízkými.

Přijměte pozvání do světa horských apartmánů a zažijte neopakovatelný životní styl spojený s luxusem, relaxací a dobrodružstvím a objevte potenciál vlastnictví horského apartmánu. Zbývá již jen posledních 5 apartmánů, další příjemný bonus je, že neplatíte provizi.

Vstupte do světa Rezidence Janov a navždy změňte svůj život. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte žít život plný emocí, radosti a nezapomenutelných okamžiků. Vaše horské království čeká na vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
zobrazit telefon