Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Vele

37 744 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 72 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti 903564
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 2 129 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie, Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 63 m²
Patro 9.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný byt 3+kk, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Liberce, na adrese U Nisy 912/2. Tento slunný byt se nachází ve 9. patře, s výtahem a celkovou obytnou plochou 62,6 m2 vč. vyhrazeného parkovacího místa.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z něhož je přímý přístup na terasu o velikosti 6,7 m2, která slouží jako skvělé místo pro odpočinek a relaxaci. K dispozici jsou dále dvě samostatné ložnice a velká koupelna s veškerým sanitárním vybavením. Byt se prodává částečně zařízený, včetně spotřebičů jakými jsou lednice, sporák a myčka(od značky Bosh). V předsíni skříně na míru pro maximální využití úložného prostoru.

Co se týče občanské vybavenosti, v okolí naleznete veškeré služby – od místních úřadů, školek, pošty, nákupních center až po restaurace či kulturní zařízení. Díky své poloze je zde také výborná dopravní dostupnost do všech částí města.

Stavba bytu odpovídá nejnovějším standardům – dům je zateplený, má nové technologie a splňuje energetický štítek třídy B, což znamená nízké náklady na vytápění. Byt disponuje i praktickými přidanými hodnotami jsou například sklepní prostor, vyhrazené parkovací stání(u vchodu do objektu).

Celková cena nemovitosti je stanovena na 8 900 000 CZK(Cena je vč. právního servisu a provize za zprostředkování)

Doporučujeme tento byt jako ideální volbu pro rodiny s dětmi, neboť lokalita nabízí klidné a bezpečné prostředí s množstvím zeleně a hracích ploch pro nejmenší.

Zakoupením tohoto bytu získáte nejen pohodlné a moderní bydlení se skvělou polohou v Liberci, ale i investici do novostavby, která s věkem získává na hodnotě, neváhejte a přijďte se sami přesvědčit o jeho jedinečných vlastnostech.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Vele
Michal Vele
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Vele
Michal Vele
Telefon zobrazit telefon