Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena včetně právních a realitních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Rysová

80 578 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 951-RZ-93
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 25 dny
Plocha užitná 100 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám představujeme atraktivní byt, který se nachází v žádané části pražských Vysočan. Tento prostorný byt o výměře 99,7 m² leží ve 2. podzemním podlaží a nabízí nejen komfortní bydlení, ale také možnost soukromě využívat pozemek o velikosti 121 m² pro vlastní potřebu. Interiér bytu je specifický svým jedinečným stylem, který kombinuje moderní prvky s osobitým nádechem. Najdete zde prostornou vstupní chodbu, světlý obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, dvě útulné ložnice a dvě koupelny s WC.

Jedním z největších lákadel tohoto bytu je soukromý pozemek, který nabízí skvělé možnosti pro pěstování zeleně a relaxaci. Tento prostor je ideální pro rodinné oslavy, grilování s přáteli nebo klidné chvíle strávené s knihou v ruce. Z jedné ložnice se dostanete na terasu, která poskytuje přístup na pozemek. Z obývacího pokoje je také přímý vstup na celý pozemek, kde si můžete užívat krásný výhled z pergoly.

K bytu náleží parkovací stání (v ceně), umístěné v 3. podzemním podlaží. Dům je energeticky velmi úsporný (třída B), což vám při financování hypotékou zajistí nižší úrokovou sazbu. Navíc jsme schopni zařídit ještě výhodnější financování, abyste mohli využít všech dostupných možností a ušetřit tak na vašich měsíčních splátkách.

Byt se nachází v klidné části Vysočan, v oblasti bývalých viničních usedlostí, obklopený zelení a s vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází stanice metra B Vysočanská, autobusová zastávka a snadné napojení na dálnice D8 a D10. Okolí nabízí široké možnosti pro nákupy, školy, školky, poštu, polikliniku a sportovní halu O2 Arena.

Tento byt se prodává a v ceně je většina zobrazeného vybavení, která je uvedena v inzerci. Představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlné a reprezentativní bydlení v klidné části Prahy, s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost a neváhejte nás kontaktovat pro více informací!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti