Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Jomrich

23 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 206
Stav nemovitosti Dobrý
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 100 m²

Popis nemovitosti

Prodej bytu 4+1, ca 100 m2, s možností přepažení na 5+1 v Liberci, Králův Háj. Byt je velice dobře řešen, protože má středovou chodbu, takže do každého pokoje, kuchyně i koupelny se záchodem je samostatný vchod. Jeden možná dva pokoje by bylo možné přepažit a získat tak byt 5-6+1. Vytápění i ohřev vody zajišťuje kombinovaný kotel na plyn, po úpravě komínu by bylo možné umístit krbová kamna. Pokoje jsou orientovány na jih a jihozápad a podlahu v nich tvoří parkety.
Byt je příjemný k bydlení a vynikající i jako investice k pronájmu, protože jsou tam nízké měsíční poplatky ca 1.800,- Kč tj. záloha na služby a vodu, zvlášť se platí spotřeba elektřiny a plynu. Byt byl nyní pronajímám s velice zajímavým výnosem, na požádání mohu předložit nájemní smlouvy.
K bytu náleží 20% podíl na společných částech budovy tj. zejména nebytový prostor s větracími okny umístěný přímo pod bytem o velikosti ca 45m2, který by bylo možné využít jako sklad nebo dílnu, a část půdy. Okolní pozemek k bytu nenáleží, přístup k bytu a jeho bonita pro banky je vyřešena věcným břemenem přístupu dle geometrického plánu. Byt je ihned k nastěhování.
Jedná se o velice kvalitní cihlovou budovu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Liberce. Dům má novou střešní krytinu Bramac i opravené komíny.
K bytu by bylo pravděpodobně možné si od města Liberec pronajmout v přilehlé ulici parkovací stání pro auto za ca 1.700,-Kč/měsíčně.
Lokalita je optimální - je tam klid, dostatek zeleně, krásně tam svítí slunce a nedaleko se nachází revitalizovaná rekreační zóna liberecké přehrady, která se právě po 100 letech kompletně modernizuje.
Prodejní cena 5.490.000,- Kč obsahuje provizi pro RK i právní služby spojené s prodejem do výše 9.000,- Kč. PENb za tím neurčen a proto ho definuji ve třídě „G“.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Jomrich
Roman Jomrich
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Jomrich
Roman Jomrich
zobrazit telefon