Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Martin Rataj

27 425 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Dálnice
Konstrukce Skeletová
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 85 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Balkóny Lodžie
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 119 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
ID nemovitosti P066101
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.

Popis nemovitosti

Tento moderní byt 4+1 s garáží se nachází v samém historickém centru města, přímo u moře, pár kroků od promenády (cca 120 m) a nejlepší pláže ve městě. Je umístěný v předposledním (třetím) podlaží nedávno dokončeného domu, který byl postaven v proluce původní městské zástavby. Dispozice je 4+1, kterou tvoří celkem 3 ložnice, obývací pokoj, samostatná kuchyně s oknem a dvě koupelny. Východně orientovaná lodžie 8 m2, přístupná z obývacího pokoje, zajišťuje sluneční osvit po celé dopoledne.

K bytu náleží garážové stání v suterénu domu a sklepní kóje. K dispozici je i společná kolárna/kočárkárna. Dům byl postavený v roce 2010, a tak splňuje veškeré nároky na moderní bydlení. Byt je využívaný pouze jeho majiteli k rekreaci. Není trvale obývaný, ani pronajímaný. Ulice, ačkoliv v centru, je velice klidná jednosměrka. V okolí je spousta restaurací, obchodů, parky, divadlo aj. Supermarket je za rohem. Pokud hledáte nadstandardně velký byt v perfektním stavu bez nutných dalších investic rovnou k užívání, pak mě prosím kontaktujte.

Letovisko Torrevieja patří k jedněm z nejpopulárnějších prázdninových cílů na jižním pobřeží Španělska. Nachází na jihu provincie Alicante, na prosluněném pobřeží Costa Blanca. Torrevjieja je město s veškerou infrastrukturou a plnou občanskou vybaveností. Mezinárodní letiště v Alicante je vzdáleno 45 min, letiště v Murcia pouhých 30 min. Žije zde cca 105 tisíc obyvatel. Torrevieja je kromě moře obklopena i dvěma obrovskými slanými lagunami, které tvoří chráněnou přírodní rezervaci. Díky tomu je zde specifické podnebí, které blahodárně působí na zdraví. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) byla Torrevieja vyhlášena jako město s nejzdravějším klimatem v Evropě a celkově patří mezi top 10 nejzdravějších míst na světě! Torrevieja to jsou písečné pláže, tyrkysové laguny a více než 320 slunečních dnů v roce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (13)
small left
small right