Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

16 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Václav Kouba, MBA

69 976 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti VK3474842
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 127 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 127 m²

Popis nemovitosti

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji prostorné moderní rodinné bydlení v novostavbě s dispozicí 4+kk (celková plocha dle prohlášení vlastníka 127,6 m2) která zahrnuje byt (cca 103 m2), dva balkony (cca 15,3 m2) , sklep (cca 9,3 m2) a parkovací stání. Byt najdete na ulici k Beranovu 23 v Praze 8 - Dolních Chabrech.

Byt je rohový a díky širokým eurooknům bude váš nový životní prostor plný přirozeného světla prakticky po celý den.
Srdcem celého bytu je prostorný obývací pokoj (cca 31 m2) s velkou kuchyňskou linkou značky Sykora, která je vyrobená na míru a společně se zabudovanými spotřebiči, spíží, úklidovou skříní a ostrůvkem vytváří kreativní prostor, kde si vaření pro svou rodinu nebo i společně s dětmi budete užívat.
Obývací pokoj je propojený s balkonem (cca 5,5 m2), který zvětšuje obývací prostor a vy si tak můžete třeba ranní kávu vychutnat pohodlně na čerstvém vzduchu.
Největší ložnice (cca 18,6 m2) nabízí komfortní a soukromý prostor třeba pro vás - rodiče. Budete zde mít vlastní šatnu a koupelnu (cca 4,3 m2) s wc a sprchovým koutem.
Druhé dvě ložnice nebo třeba dětské pokoje jsou na opačné straně bytu. Jeden z pokojů (cca 13,6 m2) má vlastní vchod na rohový balkon (cca 9,8 m2), kde si můžete vytvořit pohodlné posezení a vychutnat si příjemné společné večery třeba při grilování.
Druhý pokoj (cca 10,9 m2) má komoru a může vám sloužit třeba také jako pracovna. Oba pokoje mají přes chodbu přístup do centrální koupelny (cca 8,4 m2), která je dobře větraná a osvětlená přirozeným světlem díky oknu. Jsou zde dvě umyvadla, druhé wc a vana.
V místnostech jsou dřevěné podlahy a v koupelně dlažba. Vestavěné skříně, díky kterým v bytě budete mít dostatečný úložný prostor, mají posuvné dveře z Lacobelu. A další prostory ke skladování, na kola, lyže nebo sezónní vybavení budete mít v suterénu domu, kde budete mít velkorysý sklep (9,3 m2) i parkovací místo.

Příjemné a klidné prostředí Dolních Chaber dělá z této městské části lukrativní lokalitu, která je na okraji Prahy a přitom blízko centra, kam dojedete autem do 20 minut a MHD jen o pár minut déle. Své nové bydlení najdete ve 3. nadzemním podlaží v krajním viladomě s výhledem do okolí a parkováním přímo v suterénu domu před sklepem.

Přijďte si toto komfortní bydlení prohlédnout osobně. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a odpovíme na vaše dotazy. Budeme se těšit při osobní návštěvě.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.
Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Václav  Kouba, MBA
Václav Kouba, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Václav  Kouba, MBA
Václav Kouba, MBA
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti