Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

30 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

127 229 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 850 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 5386
Plocha pozemku 4 600 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 2 000 m²

Popis nemovitosti

Chcete vlastnit kousek ráje v srdci Českého Švýcarska? Máte rádi přírodu, čistý vzduch a hledáte podnikatelskou příležitost? Pak mám pro vás něco speciálního!

V malebné obci Doubice, nacházející se v překrásné krajině Českého Švýcarska a Lužických hor, nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji fungující Hotel Jef. Tento hotel disponuje terasou a stylovou restaurací Krčma u Rytíře. Lokalita Doubice je výjimečná svým umístěním v nádherné přírodě a patří mezi místa s nejčistším vzduchem, což z ní činí velmi žádanou rekreační oblast. Tato lokalita je doslova pohádková – ne nadarmo si ji pro své volné chvíle zvolil i Karel Gott s rodinou. Připravte se na dechberoucí krajiny, které vás okouzlí na první pohled.

Budova Hotelu Jef a pozemky mají celkovou rozlohu 4600 m2. Pozemky kolem hotelu jsou rovinaté, udržované a převážně travnaté, což nabízí široké možnosti pro další realizace, jako například odpočinkové zóny, sportovní aktivity, bazén, zahrádku nebo skleník.

Hotelové Zařízení:
Hotel je starší, ale velmi dobře udržovaný a prošel několika rekonstrukcemi. Od roku 1998 jej provozuje jeden majitel, a za ta léta si hotel získal stálou klientelu, Hotel je ideální pro pořádání kulturních akcí díky dostatečně velkému prostoru.
Obsazenost hotelu dosahuje během jarních, letních a podzimních měsíců 90 % kapacity. V zimních měsících je obsazenost mírně nižší.

• Kapacita: Až 95 hostů
• Počet pokojů: 32 (2, 3 a 4 lůžkové)
• Vybavení pokojů: Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (sprcha, WC). Část pokojů byla čerstvě renovována v zimě 2023/2024 s novými podlahami.
• Další ubytování: 2 chatky s francouzským oknem, každá má vlastní WC a sprchu.

Byt a Restaurace
• Byt: Krásný, slunný renovovaný byt s novou kuchyní, 3 pokoji, koupelnou a dvěma WC. Možno pronajímat jako apartmán.
• Krčma u Rytíře: Stylová restaurace s kapacitou až 60 míst a navazující terasou, která pojme až 80 hostů. Část terasy je zastřešena a je zde možnost grilování na pevně stojícím grilu.
• Další restaurace: Prostorná restaurace uvnitř hotelu (cca 135 m2) pro až 100 hostů, s navazující místností s malým parketem a pódiem (cca 65 m2). Ideální pro pořádání koncertů, svateb, oslav a různých akcí.

Další Vybavení
• Klubovna a cvičební sál: V 1. patře jsou dvě prostorné místnosti (každá o rozloze 100 m2), jedna slouží jako klubovna, druhá jako moderně vybavený cvičební sál s 20 ks spinning kol, běžícími pásy, bosu a TRX. Další malá posilovna je v suterénu.
• Voliéra: Pěkná voliéra s papouškem.
• Wellness: Místnost pro úschovu kol a malé wellness (v současné době není v provozu) s malou saunou, vířivou vanou a prostorem pro masáže a přístrojovou lymfodrenáž.

Technické Detaily
• Voda: Dodávána z obecního vodovodního řadu (obec drží nejnižší možné ceny).
• Odpady: Řešeny vlastní bio čističkou.
• Topení: Moderní 2 kotle na uhlí se zásobníky značky Kovarson splňující ekologické normy. Ve 2. patře budovy jsou akumulační kamna.

Parkování a Přístup
• Parkování: Dostatečně velké oplocené parkoviště s kapacitou pro všechny hosty a 2 autobusy, které se může zamykat. Menší parkoviště je ještě před hotelem.
• Přístup: Vstup do hotelu Jef je možný čtyřmi vchody. Hlavním vstupem se vstupuje přímo do prostorné vstupní haly s recepcí, dalším vchodem přes terasu do Krčmy u Rytíře. Z parkoviště je také přístup do hotelu a další vstup je z rampy pro dovoz zboží.

Hotel Jef je možné prodat s veškerým výše popsaným zařízením. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit