Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize RK a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Zajkaš

29 644 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 7087
Plocha pozemku 910 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 230 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 395 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost v obci Křimov, vesnice Domina. Tento objekt, aktuálně vedený jako rodinný dům, nabízí široké možnosti využití pro podnikatele a malé firmy. Lze jej snadno upravit na obchodní prostory nebo kombinovat bydlení s podnikáním.

Objekt o rozloze 230 m2 a pozemek o 910 m2. Členitý interiér s více menšími místnostmi, ideální pro kanceláře, dílny, sklady či menší provozovnu.

Dům má dvě koupelny a rozvody vody téměř v každé místnosti, což umožňuje snadné přizpůsobení prostor pro komerční účely.

Vesnice Domina nabízí klidné prostředí s přátelskými sousedskými vztahy. Chomutov s veškerou občanskou vybaveností je vzdálen jen 6 minut autem. Blízkost hlavních silnic, jako je silnice I/7, zajišťuje výbornou dopravní dostupnost do dalších měst i Německa. Na dálnici D7 se dostanete za několik minut, což zkracuje cestu do Prahy a dalších klíčových míst.

Dům je dvoupatrový, kompletně podsklepený, s odizolovanými základy proti vlhkosti. Nový automatický kotel, vlastní vrt, kombinovaný bojler a energeticky úsporná okna zajišťují nízké provozní náklady. Vstup do domu je možný z ulice, ze dvora a ze zahrady, což usnadňuje logistiku a přístupnost pro klienty či zaměstnance.

Díky variabilním prostorám, které lze přizpůsobit různým podnikatelským aktivitám, a možnosti kombinace bydlení s podnikáním, představuje tento objekt skvělou příležitost. Výborná dostupnost do Chomutova i okolních měst a klidné prostředí s nízkými provozními náklady díky úsporným technologiím činí z tohoto objektu ideální volbu pro vaše podnikání.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Tento objekt je ideální příležitostí pro podnikatele hledající vhodné a přizpůsobitelné prostory k podnikání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon