Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

15 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robert Macho
1 hlas

67 431 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 353 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 104
Plocha pozemku 1 320 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje prostorného rodinného domu o celkové podlahové ploše vč. příslušenství 353 m2 v obci Kostelec u Křížků, v okr. Praha-východ. Nemovitost stojí na pozemcích o celkové ploše 1 320 m2, v udržovaném rovinatém místě, v klidné části obce s vy?hledem do okolní krajiny.

Přízemí domu je v současné době zařízeno jako soukromé fitness se samostatným vstupem. Nachází se zde vstupní hala, šatna, technická místnost, prostorný sál, recepce, koupelna se sprchovy?m koutem, 2x toaleta a garáž pro dva vozy o ploše 48,6 m2. Podlaží naskýtá možnost podnikatelské činnosti, jako je například zařízení péče o děti, školské zařízení, zdravotnické zařízení, ubytovací a sociální služby, administrativní služby, kulturní zařízení, maloobchodní a stravovací služby, showroom nebo skladové prostory...

Ve druhém nadzemním podlaží, přístupném po schodišti ze vstupní haly, se nachází bytová jednotka o dispozici 3+1. Je tvořena velkým obývacím pokojem, ložnicí, dětským pokojem, kuchyní, koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči. Celková užitná plocha bytu činí 173 m2.

Dům je kompletně zateplen. Vytápění zajišťuje plynovy? kotel, ve 2. NP je podlahové topení, v přízemí potom radiátory. Voda je z obecního vodovodu, kanalizace veřejná. Na pozemku je k dispozici dalších šest míst pro parkování.

Dům nabízí kombinaci bydlení s podnikáním, ale lze jej také využít pro velkorysé dvougenerační rodinné bydlení. Úprava prvního nadzemního podlaží na bytovou jednotku jen s minimálními investicemi.

Velkým benefitem domu je jeho umístění v klidné části obce, na jejím bezprostředním okraji. Pozemek leží v těsné blízkosti louky, na kterou navazuje pás lesa. Bezprostřední kontakt s přírodou je tak zajištěn a zároveň se majitelům otevírá nádherný výhled do okolí.

Kostelec u Křížků je obec v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji. Leží se asi 24 km jihovýchodně od centra Prahy a 16 km jihozápadně od města Říčany a 7,5 km severovýchodně od Jílového u Prahy, v údolí na úpatí Požárského lesního hřebenu v Přírodním parku Hornopožárecký les a Přírodní rezervace Grybla, který ji odděluje od asi 8 km vzdálené řeky Sázavy v regionu Posázaví. Obec patří do mikroregionu Ladův kraj a je součástí naučné stezky Krajinou barona Ringhoffera. Žije zde přibližně 750 obyvatel.

Občanská vybavenost je dobrá: nachází se zde obecní úřad, mateřská i základní škola, obchod, restaurace, golfové odpaliště něbo fotbalové hřiště. Dopravní dostupnost zajišťuje PID, s pravidelnou autobusovou linkou na stanici metra C Budějovická. Zastávka autobusu je vzdálena 5 min. chůze od domu.

Pokud hledáte zajímavé bydlení v okolí krásné přírody s výbornou dostupností hlavního města Prahy, je tato nabídka určena právě vám. Neváhejte ji využít.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Robert Macho
Robert Macho
80 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Robert Macho
Robert Macho
zobrazit telefon