Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 966 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Zeman

67 711 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Panelová
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 635 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 394599
Plocha celková 1 171 m²
Plocha zastavěná 635 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 635 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Tento prostor se nachází v sousedství města Roudnice nad Labem za mostem, mimo obytnou část města v areálu sportovišť u řeky Labe ve Vědomicích.
Music club „Pod Lipou“, je legendární místo na zážitky.
Od svého vzniku je tento unikátní prostor středem pozornosti pro klientelu místní i z širokého okolí. Toto místo slouží také jako kulturní a společenské centrum. Za dobu svého působení hostil širokou škálu úspěšných akcí.
S celkovou plochou diskotéky 535 m2, služebním bytem 100 m2 a venkovním prostorem o velikosti 1171 m2 je to místo pro vaše nápady a ambice.
Zahrnuje dva bary, velký a malý sál s tanečním parketem, útulnou restaurací, plně vybavenou kuchyň, šatnu, dámské a pánské toalety, kompletní zázemí pro zaměstnance včetně WC, skladovací prostory a technické místnosti. Součástí budovy je služební byt o velikosti 100 m2 (obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyně, dětský pokoj a koupelna s WC, v patře ložnice a úložné prostory). Ve venkovním prostoru pro pořádání akcí je podium s konstrukcí na techniku a pergola se sezením. Prodej komerční-ho prostoru music clubu Pod Lipou je včetně kompletního vybavení (světelná a zvuková aparatura, kuchyňské a barové zařízení), které zajistí bezproblémový provoz a příjemnou atmosféru. Unikátní prostor music clubu není jen nemovitostí - je to příběh úspěchu a inspirace. Můžete to být právě Vy, kdo využije jeho potenciál k dalšímu rozvoji vašeho podnikání a pokračování tradice zábavných akcí.
Objekt má vlastní příjezdovou cestu s parkováním na vlastním pozemku. V objektu je elektřina, plyn a voda. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.
Pro více informací a osobní prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Zeman
Ing. Václav Zeman
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Zeman
Ing. Václav Zeman
Telefon zobrazit telefon