Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GENERA s.r.o.

76 337 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti N01288
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 3 600 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 3 600 m²
Plocha zastavěná 2 000 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 10 330 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodáme starší areál, který vlastní firma zabývající se sběrem surovin, likvidací technologických celků, výkupem surovin, ekologickou likvidací autovraků, kontejnerovou dopravou a likvidací odpadů.

Celková výměra prodávaných pozemků je cca 10.330 m2, z toho plocha zastavěná budovami činí cca 2.000 m2.

Areál tvoří hlavní budova, hala/garáž, zpevněné pozemky nádvoří, parkoviště a další pozemky oddělené silnicí.

Areál leží přímo u hlavní průjezdní silnice Andělskou Horou - Chrastavou a nájezd na rychlostní silnici R35 / E442 se nachází cca 2 km daleko. Příjezd pro kamionovou dopravu je možný. V areálu je funkční mostová váha o nosnosti 30 tun.

Hlavní budova je jedno až třípodlažní, postavená do tvaru písmene “U”, o celkové zastavěné ploše cca 1.750 m2. Jedná se o masivní zděnou stavbu se dvěma řadami sloupů v halách. Budova zahrnuje dílny, sklady, denní místnost, umyvárnu a sociální zázemí

V části 1. patra budovy bylo vybudováno 8 převážně malometrážních bytů, které jsou pronajímány (celková rekonstrukce, včetně nových oken). Část dílen v přízemí je pronajata několika firmám. Vlastník užívá zbytek budovy včetně pater k montážním pracím a ke skladování materiálu. V budově je nákladní výtah bez revizí. Do hal v přízemí je vjezd vraty v úrovni terénu. Střechy na celém objektu byly kompletně vyměněny včetně samonosné konstrukce (příhradové vazníky), proto v patře pod střechou je možné podpůrné sloupy zcela odstranit. Část stropů je klenbová/hurdisková, část z masivních dřevěných fošen.

Skladová hala / garáž je přízemní stavba o zastavěné ploše 255 m2. Hala může být temperovaná na nezámrznou teplotu. Vstup zajištěn několika velkými vraty v úrovni terénu.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, připravený nový přívod 3 x 160 A; pitná voda: městský řad; kanalizace: ČOV s přepadem do řeky; zemní plyn: městský řad; vytápění: ústřední, teplovodní, kotelna na TP (2 x automatický kotel 50 kW), akumulační nádrž 4 m3.

Areál se nachází v územním plánu v plochách smíšených aktivit (A) s přípustným využitím pro výrobu – zejména nerušící výrobu, sklady, opravny, zemědělské a lesnické služby, zahradnictví, skleníkové areály, technické služby města, komerční administrativu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon