Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

16 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Nechutný

69 976 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 5390
Plocha užitná 360 m²
Datum vložení před 13 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost ve městě Chřibská, která představuje ideální příležitost pro podnikání i bydlení. Tato stavba pro výrobu a skladování s užitnou plochou 360 m2 je vybavena veškerou potřebnou infrastrukturou a nabízí široké spektrum využití.

Dispozice objektu zahrnuje prostornou halu, která je aktuálně využívána jako dílna na opravu a lakování automobilů. K dispozici je také sklad na sezónní pneumatiky, což poskytuje další možnosti pro podnikání v oblasti autoservisu. Součástí dílenské části je vybudované obytné zázemí – byt o dispozici 3+1, který umožňuje pohodlné bydlení přímo v místě podnikání.

V patře budovy je připraveno místo pro vybudování minimálně tří bytových jednotek, což představuje skvělou investiční příležitost pro další pronájem nebo prodej. Kromě toho jsou zde i garáže a skladovací prostory, které poskytují dostatek místa pro veškeré potřeby provozu.

Další velkou výhodou této nemovitosti je rozsáhlé parkovací místo, což je klíčový prvek pro podnikání, které vyžaduje snadnou dostupnost a pohodlné parkování pro zákazníky a zaměstnance.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě města Chřibská, která nabízí příjemné prostředí jak pro podnikání, tak pro bydlení.

Pokud hledáte ideální prostor pro rozšíření svého podnikání s možností bydlení přímo v objektu, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost nabízí skvělý potenciál a je připravena na nové vlastníky, kteří ocení její výhody a možnosti.

Pro více informací a prohlídku nás prosím kontaktujte. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost představit vám tuto jedinečnou nabídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit