Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 450 000 Kč

  • 698 Kč za m²
  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Bureš

61 282 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Datum vložení před 6 dny
Elektřina 230 V
Plocha pozemku 20 712 m²
ID nemovitosti 436

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji komerční pozemek se stavbou, bez evidenčního čísla, v malebné lokalitě Dolní Vítkov u Chrastavy. Tento slunný a samostatně situovaný pozemek je ideální příležitostí pro investory, podnikatele či firmy hledající velký prostor k realizaci svých projektů. Pozemek o rozloze 20 712 m2 byl dříve součástí areálu JZD a je vybaven asfaltovými příjezdovými cestami. Územní plánování umožňuje širokou škálu využití – od průmyslové výroby, stavebnictví, zemědělské produkce až po výrobu energie.. V současné době je pozemek využíván ke skladování stavebního materiálu, suti, kamení či zeminy. Nabízíme možnost provést na pozemku terénní úpravy dle přání nového majitele, čímž se zvyšuje jeho atraktivita a přizpůsobivost konkrétním potřebám.
Dolní Vítkov je poklidná lokalita, která je zároveň dobře dostupná z Chrastavy, leží u rychlostní komunikace na Liberec, Mladou Boleslav a dále na Prahu, opačným směrem pak dojedete do 10 min k hraničním přechodům s Německem a Polskem. Tato kombinace klidu a dostupnosti činí z pozemku ideální místo pro vaše podnikatelské záměry.
Pokud máte zájem o bližší informace či osobní prohlídku pozemku, neváhejte nás kontaktovat. Tento pozemek nabízí jedinečnou příležitost, jak rozšířit své podnikatelské aktivity či investovat do perspektivní nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Bureš
Jaroslav Bureš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Bureš
Jaroslav Bureš
zobrazit telefon