Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

635 000 Kč

  • 1 138 Kč za m²
  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

2 786 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Datum vložení 21. ledna 2024
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 287

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji investiční pozemek p.č. 5034/145 v k.ú. Brno – Žabovřesky o celkové rozloze 558 m2.

Pozemek je zapsaný v katastru nemovitostí jako orná půda, nový územní plán města Brna jej vnímá jako pozemek v kategorii „C a D“ - pozemek určený k rekreaci a sportovnímu vyžití. Jedná se o velice žádanou a rozvíjející se lokalitu severozápadně od centra Brna.

Pozemek je dostupný ze sousední komunikace, pod kterou se nacházejí veškeré inženýrské sítě. Dostatečná plocha pozemku je vhodná pro využití jako zahrada s možností výstavby zahradní chaty, případně jako perspektivní investice z pohledu budoucího využití celé lokality a sousedních pozemků pro podnikání. Sousedí s vybudovanou komunikací ve správě města. Na pozemku se nachází malý sloup elektrického napětí.

V blízkosti pozemku se nachází autobusová zastávka, s přímým spojením BUS č. 67 + BUS č. 44/84, ve vzdálenosti cca 300 m se nachází zastávka tramvaje směr Bystrc a centrum. Kolem pozemku vede cyklostezka kolem řeky Svratky. Dalším vyžitím mohou být molo nebo sauna v okolí řeky, či sportovní areál Hroch.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Jarošová
Kateřina Jarošová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Jarošová
Kateřina Jarošová
zobrazit telefon