Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 200 000 Kč

  • 36 Kč za m²
  • Cena včetně právních služeb a provize RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Průša

17 812 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Datum vložení před 12 dny
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 115 426 m²
ID nemovitosti 2831

Popis nemovitosti

Prodej pozemků v katastrálním území Prackovice nad Labem v okrese Litoměřice, vhodné pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investice. Jedná se o prodej 100 %, tedy držení pozemků ve výlučném vlastnictví.

Jedná se o ucelený soubor všech pozemků na jednom místě - přejezdy z jednotlivých polí bez nutnosti dalších nákladů. Pozemky mají celkovou rozlohu 115.426 m2. Zapsány jsou na LV 171 a jsou vedeny jako orná půda o výměře 83.478 m2, trvalý travní porost 29.847 m2 a ostatní plocha 2.101 m2. Nyní převážně slouží jako pastviny pro hospodářská zvířata. Přístup zajištěn ze státní komunikace.

Obec Prackovice nad Labem leží 15 km od Litoměřic a 12 km Ústí nad Labem. Obec leží na levém břehu řeky Labe, při státní silnici z Lovosic do Ústí nad Labem, na jižním úpatí Děbuše. Údolí na západ uzavřeno je Kubačkou (také Kukačka řečeno - čedič, 537 m a Srnou nad Dobkovičkami. Na východ otevřena do roviny libochovanské.

Investice do půdy je zejména nyní v době nejistoty vyhledávanou cestou, jak uchránit peníze před inflací. Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Věřím, že Vás tato nabídka zaujala a pokud máte zájem o bližší informace, kontaktujte mne na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Průša
Miroslav Průša
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Průša
Miroslav Průša
zobrazit telefon