Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 092 000 Kč

  • 4 000 Kč za m²
  • Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

31 119 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Plocha celková 1 773 m²
ID nemovitosti N65214
Datum vložení před 15 dny

Popis nemovitosti

Prodej hezkého pozemku (1 773 m2) pro stavbu rodinného domu, v obci Dlouhá Lhota, 12 km od města Mladá Boleslav a dálnice D10.

Obec Dlouhá Lhota leží v malebné krajině nedaleko Českého ráje. Na území obce je několik romantických rybníků a rybníčků. V okolí obce jsou pole, louky a lesnaté kopečky, které lákají k procházkám nebo k výletu na kole. Ideální místo k bydlení ve velmi příjemném prostředí.

Rovinatý pozemek je přibližně 35 metrů široký a 50 metrů dlouhý. Pozemek je přístupný z obecní asfaltové komunikace a je ze tří stan oplocený.

Pozemek je vedený v územní plánu obce jako plochy BV – bydlení v rodinných domech – venkovské (hlavní využití - bydlení v domech venkovského typu).

Vedení elektřiny, vodovodu a kanalizace jsou hned před pozemkem. Plyn v obci není.

V obci Dlouhá Lhota žije 478 obyvatel, je zde pošta, mateřská škola, prodejna potravin, dětské i fotbalové hřiště a hospoda. Do obce jezdí autobus.

Základní škola a ordinace dětského doktora je v sousední obci Březno. Ve vzdálenosti 12 km západně od obce Dlouhá Lhota leží město Mladá Boleslav s množstvím nákupních center, obchodů a služeb.

Pozemek je možné financovat hypotékou, kterou vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem vaší stávající nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right