Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 180 Kč

  • 2 588 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Polák

19 043 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 102483-98
Plocha celková 1 735 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 26 dny
Plocha pozemku 1 735 m²

Popis nemovitosti

Stavební pozemek 1735m2, Drásov u Příbrami
(20min Praha – Zbraslav, 35min metro, 4min Příbram).

Lukrativní cena pozemku u města: 2850Kč/m2 !

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem! Právní servis zajištěn.

DŮVOD PRODEJE – majitel ve spolupráci s obcí a stavebním úřadem, nechal vybudovat inženýrské sítě pro svou stavbu RD. Nyní, kvůli finančním, investičním důvodů a změně rodinné situace, se rozhodl pozemek prodat.

POZEMEK - Pozemek 1735m2, parc.č. 359/33, LV 486, KU Drásov u Příbrami je určený pro stavbu RD (viz.příloha Územního plánu). Pozemek je rovinatý a orientován přímo na jih.

UMÍSTĚNÍ RD – Naše doporučení je, využít pozemek situovaný přímo na jih a postavit rodinný dům na severní straně, poblíž vyvedených inženýrských sítí. Tímto způsobem bude zahrada a terasa umístěna na jižní straně, což zajistí klidné a příjemné prostředí. Sousedé, kteří mají svůj dům takto umístěný, opačně od nedaleké silnice, si pochvalují, že na zahradě a na terase mají naprostý klid a soukromí, které jim toto uspořádání poskytuje.

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – Voda, elektřina, kanalizace napojeny a vytaženy až na pozemek. Stačí jen napojit RD. U vody proběhla už tlaková zkouška a majitel má smlouvu s 1SVČ (vodaři) pro odběr vody. Plynová přípojka vzdálena cca 50m. Veškeré podklady, povolení schválené, tlaková zkouška máme k dispozici. Můžeme zaslat na email.

VJEZD – vjezd byl geodetem zaměřen na 4 m, je tedy o 0,5m širší, než bylo požadováno st. úřadem. Užívání vjezdu (cesty) je doživotně pro chůzi a jízdu, což je na LV sousedů a uvedeno na katastrálním úřadě. Pozemek je zcela bezproblémový a po schválení vašeho projektu, můžete hned začít stavět. (Je zde domluveno zpevnění cesty např. zámková dlažba – pro vícero informací nám zavolejte).

VÝHODA – Díky D4, lze očekávat příjemnou a rychlou dopravu jak na Prahu, tak zanedlouho i opačným směrem, ale zároveň i nárůst cen nemovitostí v těchto lokalitách. Klíčovou výhodou je nedaleko nájezd na čtyř pruhovou dálnici D4 na Prahu a přitom, díky poloze vzdálenému nájezdu cca 1km a poloze pozemku, zde není slyšet žádný hluk z projíždějících aut z této tepny D4. Směr Praha - Zbraslav - 20minut, metro cca - 35 minut. Městský autobus (MHD) jezdí každých 10 minut, což za 50 minut jste v Praze (Smíchovské nádraží). Příbram 6km, 4 minuty. Nyní se na D4 dokončují úseky opačným směrem, vedoucí k německým hranicím přes Mirotice, směr Strakonice. Dokončení má být do konce tohoto r. 2024.

PROHLÍDKA Pozemek je volně přístupný a lze ho kdykoli samostatně navštívit. Též nám můžete zavolat a domluvit si schůzku. GPS 49.703903807, 14.101534483. Pro více informací volejte - mob.č. 777 941 971, Jaroslav Polák.


Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
zobrazit telefon