Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 950 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Nachtnebl

12 511 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 121728
Plocha pozemku 1 001 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Prodej pozemku v obci Josefův Důl v Jizerských horách v části Dolní Maxov o velikosti 1001 m2. Pozemek je dle platného územního plánu určený k zastavění BV2 - PLOCHY BYDLENÍ V RODINNÝCH DOMECH – VENKOVSKÉ 2 . Podmínky prostorového uspořádání budoucí stavby výška staveb max. 1 NP + podkroví a zároveň max. 9 m. KZP - koeficient zastavěných ploch max. 0,2 , KZ - koeficient zeleně 0,5 . Okolní příroda zve k lyžování, turistice a cykloturistice.
Přístup k pozemku z účelové komunikace zajištěn věcným břemenem. U hranic pozemku vedení el. energie a plyn vede na pozemku. Vodovod vzdálen 100m v hlavní komunikaci nebo možnost po dohodě napojení na studnu s vlastníkem pozemku. Pozemek je bez přípojek inž. sítí, možnost napojení nutno prověřit u správců sítí. Pozemek se nachází v ochranném pásmu lesa (možnost umístění stavby 25m od hranic lesa).
Územně plánovací informace a vyjádření správců inženýrských sítí k dispozici u makléře. Obec má kompletní občanskou vybavenost. Doporučujeme prohlídku. Krásné místo pro bydlení nebo rekreaci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Nachtnebl
Aleš Nachtnebl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Nachtnebl
Aleš Nachtnebl
Telefon zobrazit telefon