Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 4 200 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Kovalik

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
ID nemovitosti 204
Plocha pozemku 1 590 m²
Elektřina 110 V
Datum vložení před 20 dny
Kanalizace Žumpa, septik
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný a skutečně v této lokalitě jediný pozemek v obci Klíny - Rašov o celkové výměře 1.590 m2. Pozemek se nachází nedaleko lyžařského areálu Klíny a hotelu Emeran. Ze severní strany pozemek rámuje les, z jižní strany jsou v sousedství 2 rekreační chaty. Pozemek díky svému umístění dokáže poskytnout svým majitelům klid a přitom blízkost sportovního vyžití. K pozemku je přivedena elektřina, vodu lze snadno napojit ze sousedních nemovitostí. K pozemku vede přístupová cesta. Na pozemku je územním plánem povolena výstavba až 3 rekreačních objektů.
Klíny jsou turistické centrum Krušných hor kousek nad Litvínovem. Jedná se o lukrativní místo se spoustou možností celoročního sportovního vyžití. Doslova pár desítek metrů od pozemku se nachází lyžařský areál, kde najdete vyžití i mimo zimní sezonu. Slogan and #34;Klíny, hory po celý rok and #34; je skutečně trefný. V zimě zde najdou vyžítí milovníci sjezdového lyžování. V okolí Klínů se nachází skoro 40 km upravených běžeckých tratí. Ani v létě se zde nudit nebudete. Kromě procházek v krásné přírodě, se můžete věnovat radovánkám na bobové dráze, ziplinu, tenisu, adrenalinu v bikeparku a mnohému dalšímu.
Vzhledem k tomu, že nabízený pozemek v této lokalitě je skutečně jedinečný a po velmi dlouhé době jediný nabízený pozemek vhodný k výstavbě, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám sdělíme bližší informace.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Kovalik
Martin Kovalik
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Kovalik
Martin Kovalik
zobrazit telefon